Bedrijfsuitje in Amsterdam is onderdeel van Monsterevents. +31(0)20-3037300|info@bedrijfsuitjeinamsterdam.nl

Vaararrangementen in Amsterdam

De stad Amsterdam staat onder andere bekend om haar vele grachten. Om deze reden kunnen vaararrangementen dan ook niet in ons aanbod ontbreken. Geniet met uw medewerkers, vriendengroep of familie op een sloep op de Amsterdamse grachten en beleef het stadsleven vanaf het water. Tijdens het varen beschikt u over een privé sloep met een eigen kapitein. Wij hebben de keuze uit verschillende vaararrangementen, waaronder een borrel- of Walking diner arrangement, maar u hebt ook de keuze uit onze workshops zoals de cocktail workshop, de smartlappen workshop en nog veel meer. Daarnaast kunt u zelf bepalen waar u op wilt stappen en vervolgens zal uw onvergetelijke cruise in de grachten van Amsterdam beginnen!

Interesse in één van de onderstaande bedrijfsuitjes of bent u benieuwd welke bedrijfsuitjes wij nog meer aanbieden? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers voor meer vrijblijvende informatie.

Bent u eigenlijk op zoek naar een knallend bedrijfsfeest in Amsterdam, bekijk dan onze diverse bedrijfsfeesten in Amsterdam. Of bent u op zoek naar een gezellige vrijgezellendag in Amsterdam, bekijk dan snel onze mogelijkheden!

Hieronder vindt u de meest populaire vaararrangementen in de categorie vaararrangementen in Amsterdam.

Bekijk hieronder onze Vaararrangementen in Amsterdam

Sloepen Game Amsterdam

Sloepen Game Amsterdam

Een spannende competitie over de grachten tijdens onze Sloepen Game Amsterdam!

Tijdens onze Sloepen Game Amsterdam gaat u zelfstandig door het centrum van Amsterdam varen. Samen met uw team gaat u een route volgen, vragen beantwoorden en uw medespelers zoveel mogelijk aftroeven. Om succesvol te zijn in deze game is een goede taakverdeling een vereiste! Het is geheel aan u! Voor de vaarrichting ontvangt u steeds foto. Vaar naar de locatie van de foto en beantwoord daar een vraag of voer een opdracht uit. Bij dit spel gaat het niet om snelheid maar vooral om originaliteit en creatief oplossen van de vragen en de opdrachten. Beleef deze spannende competitie op de Amsterdamse grachten, geniet van de prachtige grachten gordels en strijd met uw team voor de felbegeerde trofee tijdens onze Sloepen Game Amsterdam. 
Vanaf

32,50 p.p.

RIB Powerboat varen in Amsterdam

RIB Powerboat varen

RIB Powerboat varen staat voor Rigid Inflatable Boat, oftewel een supersnelle rubberboot!

Ervaar zelf een onvergetelijke dag waarbij je adrenaline peil enorm omhoog zal gaan! Onze begeleiding leert je de basis van het varen. Voordat je het water op gaat krijg je een veiligheidsvest aan. Vervolgens vaar je met de RIB Powerboat varen tot snelheden van 80 tot 100 kilometer per uur naar een locatie vanaf het water in de omgeving van Amsterdam en weer terug. Met grote snelheden over het water racen terwijl je het racemonster zelf onder controle houdt. Na korte theorie- en uitgebreide praktijkles het Powerboat certificaat in ontvangst mogen nemen. Een gegarandeerd spectaculaire ervaring voor uw teamuitje, afdelingsuitje of vrijgezellendag!
Vanaf

49,50 p.p.

Borrelboot Amsterdam

Borrelboot Amsterdam

Borrelboot Amsterdam is een onvergetelijke vaartocht door de grachten van de hoofdstad!

Aan boord van de Borrelboot Amsterdam gaat u gedurende anderhalf uur varen door de prachtige grachten van Amsterdam. De Borrelboot Amsterdam is geheel verzorgd inclusief Hollandse Bar (bier, wijn en fris)!  Drankjes zijn inclusief en onbeperkt te bestellen tijdens de1,5 uur durende rondvaart op de borrelboot Amsterdam. Onder genot van een heerlijk drankje geniet u van onze prachtige hoofdstad.  We varen onder andere langs imponerende monumenten met pittoreske gevels, Het VOC-schip, het Anne Frankhuis, de Wallen, Jordaan, de Amsterdamse haven en de Zevenbogen-bruggengracht. Op deze manier heeft u de stad nooit eerder gezien! Onbeperkt pimpelen aan de Hollandse bar en optimaal genieten van het uitzicht en de sfeer aan boord, dat is onze Borrelboot Amsterdam!
Vanaf

34,50 p.p.