Bedrijfsuitje in Amsterdam is onderdeel van Monsterevents. +31(0)20-3037300|info@bedrijfsuitjeinamsterdam.nl

test TEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Workshop Goochelen

, ,

Magische kunsten, vlugge handen en onbegrijpende gezichten… Leer het nu tijdens onze Workshop Goochelen!

 Vertrouwt u uw zintuigen nog, niets is namelijk wat het lijkt, niets is wat het zou moeten zijn. Deze Magische workshop Goochelen neemt u mee in de wereld van de meester illusionisten. Leer in een handomdraai tegendraadse, onbegrijpelijke  en verrassende trucs. Creativiteit, teambuilding en presentatie vormen de rode draad tijdens dit bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenuitje. Ware entertainment tijdens onze Workshop Goochelen waarbij het niet zozeer gaat om de truc, maar vooral op de manier hoe deze wordt uitgevoerd. U zal alles leren over de fijne kneepjes van het goochelvak. Presentatie, afleiding en rap vingerwerk, onder professionele begeleiding van  onze goochelaar leert u alle aspecten om een truc tot in de finesse te beheersen.

 
Vanaf

29,50 p.p.

 

Workshop Naaktmodel Tekenen

, , , ,

Ontdek tijdens onze hilarische Workshop Naaktmodel Tekenen wie van de groep het meest artistieke talent heeft!

 Bereid u alvast voor op een kunstzinnig en vooral hilarische workshop. De Workshop Naaktmodel Tekenen is een originele workshop in Amsterdam die iedereen nog lang zal herinneren! Bij binnenkomst is een fraai stilleven geëtaleerd. De rust in het Amsterdamse atelier is echter verdwenen wanneer ons naaktmodel tevoorschijn komt! Verbaas uzelf over uw eigen creativiteit tijdens deze gezellige en hilarische workshop Naaktmodel tekenen in Amsterdam waarin u zult leren hoe u met  houtskool een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel tekent. Deze workshop is zeer populair vrijgezellendag programma. Het is een originele manier om de bruidegom of bruid een onverwachte en voornamelijk onvergetelijke middag te bezorgen. Kortom, deze workshop staat garant voor een plezierige middag vol artistieke inspiratie. 
Vanaf

35,00 p.p.

Smartlappen Workshop

, , , ,

De Smartlappen Workshop is verreweg het gezelligste uitje in Amsterdam!

Heeft u zin in vooral een heel gezellig bedrijfsuitje in Amsterdam? Dan is de Smartlappen workshop in Amsterdam de meest toepasselijke en aller leukste optie! Tijdens de Smartlappen Workshop laat onze Mokumse accordeonist u zien hoe u een aardig nootje kan meelallen met de meest bekende en leukste smartlappen! Maar wat nou als ik de teksten niet ken?! Geen probleem, er zijn teksten aanwezig zodat u naar hartelust mee kunt zingen! Van liefdesliederen tot tranentrekkers, alles komt aan bod tijdens onze Smartlappen Workshop!

U kunt er zelfs voor kiezen om als afsluiter een CD op te nemen als aandenken, hoe leuk is dat?! Onze Smartlappen Workshop in Amsterdam is voor iedereen, of u nu wel of geen zangtalent heeft!

Vanaf

17,50 p.p.

Cocktail Workshop

, , , ,

Cocktail Workshop, Shaken not Stirred

Houdt u wel van een heerlijke, met liefde gemaakte cocktail op z’n tijd maar wilt u ook graag te weten komen hoe u zelf nou zo’n lekkere cocktail kunt bereiden? Kies dan voor onze Cocktail Workshop, samen met uw vriend(inn)en of collega’s genieten in Amsterdam! Wij hebben professionele bartenders ingeschakeld die u in 2 uur tijd op een mooie locatie ergens in Amsterdam, leren om met de beste ingrediënten de heerlijkste cocktails te maken. Elke persoon krijgt de mogelijkheid om ongeveer 3 verschillende cocktails te maken.  Ook leren deze bartenders u tijdens de Cocktail workshop en één en ander bij over het vak en houden we een competitie wie de lekkertse cocktail gaat maken.
Vanaf

27,50 p.p.

Dirty Dancing Workshop

, , ,

Tijdens onze spetterende Dirty Dancing Workshop leert u dansen als in de film!

Dirty Dancing, de film gespeeld door Jennifer Grey en Patrick Swayze en Jennifer Grey is bij u en uw vrienden of collega’s wel bekend. Maar hoe zit het met de danspasjes, kent u deze ook? Na onze Dirty Dancing Workshop danst u de sterren van de hemel! Altijd al willen dansen zoals Frances Houseman in de zomer van 1963? Deze zomervakantie veranderde haar leven. Ze was met haar familie op vakantie en verveeld ging ze ronddwalen over het vakantiepark. Tijdens één van die wandelingen ontdekte ze de afterparty’s van het personeel van het park, wat tot broeierige dans avonden leidde! Herleef nu zelf de zomer van 1963 tijdens onze Dirty Dancing Workshop in Amsterdam en leer jezelf de swingende dans moves aan!

Vanaf

25,00 p.p.

Lipdub Workshop

, , , ,

Maak samen met al je collega´s of vrienden een videoclip tijdens onze Lipdub Workshop in Amsterdam!

Lipdub, de term komt u vast wel bekend voor maar weet u ook waar het voor staat? Tijdens onze Lipdub Workshop in Amsterdam komt u hier al dansend achter! Een lipdub is een muziekvideo waarbij een groep collega’s of vrienden gedurende de clip mee playbacken. Een lipdub kan gemaakt worden door een grote of kleine groep personen op verschillende locaties, het ligt er aan hoe groot uw bedrijf of vrienden groep is! Voorafgaand aan het maken van de Lipdub krijgt u eerst met elkaar de tijd om te brainstormen. Alle verschillende locaties waarin steeds andere personen te zien zijn worden op het einde aan elkaar geplakt. Door middel van een lipdub kan u promotie maken voor uw bedrijf, maar u kunt de video natuurlijk ook gewoon voor jullie plezier opnemen! Welke boodschap de libdup ook heeft, tijdens de opnamen is plezier gegarandeerd!
Vanaf

29,50 p.p.

Sushi Workshop

, , , ,

Altijd al een keer zelf sushi willen maken? Dan is onze Sushi Workshop een echte aanrader!

Binnenkort een bedrijfsuitje, vrijgezellendag of een gewoon een dag weg met vrienden? Wat dacht je van een gezellige Sushi Workshop in Amsterdam! De term ‘sushi’ wat staat voor kleine Japanse gerechten, is tegenwoordig erg populair. Houdt u ook zo van sushi? En wilt u deze klassieke, lekkere hapjes graag zelf leren maken? Kies dan voor onze Sushi Workshop en maak uw eigen maki rolletjes! Natuurlijk kunt u tijdens de workshop genieten van uw eigen creaties, en dat allemaal terwijl u over de heerlijke sushi uit de Japanse keuken leert!

 

Vanaf

39,50 p.p.

Bob Ross Workshop

, , , ,

Leer tijdens de Bob Ross Workshop hoe de legendarische Amerikaanse televisieschilder de mooiste landschappen schilderde!

Ervaar nu zelf ‘the joy of painting’ tijdens deze creatieve en gezellige Bob Ross workshop in ons atelier in Amsterdam! Een echte kunstenaar leert u schilderen en geeft instructies indien nodig, om uiteindelijk tot een prachtig resultaat te komen waar u trots op zult zijn. Aan het einde van de Bob Ross workshop hebben de deelnemers een verbluffend eindresultaat op doek neergezet. U zult verstelt staan van het resultaat! De schilderijen worden achteraf in een pizzadoos mee naar huis (of naar het kantoor) genomen. Een mooie herinnering aan een gezellige dag in hartje Amsterdam!
Vanaf

29,50 p.p.

Improvisatie Workshop

, , ,

Onze Improvisatie Workshop is grensverleggend, vol vermaak en ultieme teambuilding!

Tijdens de Improvisatie Workshop in Amsterdam worden werk en plezier hebben gecombineerd. De workshop is gericht op communiceren en samenwerken. U en uw collega’s leren tijdens de Improvisatie Workshop onder leiding van een instructeur jullie grenzen te verleggen en fouten durven maken. De workshop is niet alleen maar serieus, u zult ook veel plezier met elkaar hebben. Er gebeuren onverwachte dingen omdat niks van te voren is vastgesteld en waardoor u moet improviseren. Deze situaties kunnen ook in ‘real life’ tijdens de werkuren voorkomen, dus u bent alvast voorbereid! In de Improvisatie Workshop in Amsterdam komen de volgende thema’s aan bod: uw grenzen verleggen, vermaak en teambuilding met uw collega’s!
Vanaf

32,50 p.p.

Djembé Workshop

, , ,

Onze muzikale Djembé Workshop is een perfecte combinatie tussen teambuilding & fun. Een ideale manier om collega’s op een leuke manier dichter bij elkaar te krijgen!

De Djembe Workshop in Amsterdam begint eventueel met een welkomstdrankje en heerlijke hapjes, om de avond goed te beginnen na een lange werkdag. Na ongeveer één uur start de begeleider met de uitleg over het bespelen van de djembé, waarna u na een tijdje zelfstandig aan de slag kunt. Samen met uw collega’s of vrienden leert u de technieken van het trommelen op een echte Afrikaanse djembé.
Het is mogelijk om een heerlijk 3-gangen diner extra bij te boeken. Onze Djembé Workshop in Amsterdam is exclusief consumpties.
Vanaf

25,00 p.p.

Salsa Workshop

, , , ,

Tropische klanken tijdens ons meest swingende en vrolijkste bedrijfsuitje of vrijgezellendag in Amsterdam, de Salsa Workshop!

Houdt u van bewegen op sensuele, populaire muziek? Dan is de Salsa dans Workshop in Amsterdam echt iets voor u. Geen nood als u nog nooit op dit muziekgenre gedanst heeft, onze Salsa Workshop in Amsterdam is geschikt voor beginners tot gevorderen. Een professioneel dansdocent leert u, samen met uw danspartner, op een rustig tempo kennismaken met de salsa dans! De Salsa Workshop wordt zowel in dansstudio’s als op een door u te kiezen locatie in Amsterdam uitgevoerd. Bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellendag of gewoon met vrienden, onze Salsa Workshop is geschikt voor ieder gezelschap!
Vanaf

29,50 p.p.

Workshop Verf Gooien

, , , ,

Een spetterende ervaring tijdens onze Workshop Verf Gooien!

Tijdens de workshop Verf gooien in Amsterdam, ook wel ‘action painting’, genoemd kunt u zich 2 uur lang helemaal uitleven op een wit schildersdoek. U hoeft zich niet aan regels te houden, maar in deze vorm van schilderen zit wel een techniek verscholen Deze techniek leert u tijdens de workshop Verf Gooien aan. U heeft de keuze om individueel of samen met uw collega’s of vriendengroep een doek te beschilderen met verf, als herinnering van een uniek uitje in Amsterdam! Het resultaat zal u verbazen want deze is altijd verrassend! Kortom, de Workshop Verf Gooien is een spetterende en leuke ervaring!! 
Vanaf

29,50 p.p.

Graffiti Workshop

, , , ,

Grijp een spuitbus tijdens onze Graffiti Workshop en maak de meest hippe kunstige creaties!

Bent u creatief en wilt u deelnemen aan een unieke workshop die helemaal hip is? Wij bieden de Graffiti workshop in Amsterdam aan, die hip én uniek is! Voorafgaand krijgt u vanzelfsprekend alle nodige informatie over hoe u te werk moet gaan. Daarnaast is samenwerking gedurende de Graffiti workshop erg belangrijk, omdat u als groep aan één thema, logo of aan een slogan werkt. Deze Graffiti workshop wordt zowel binnen als buiten in Amsterdam aangeboden. Beschermende accessoires, kleding en schoenen zijn inclusief.
Vanaf

39,50 p.p.

Roofvogel Workshop

, , ,

Maak tijdens onze Roofvogel Workshop kennis met het valkerij Ambacht!

De Roofvogel Workshop in Amsterdam is de ultieme combinatie van een Roofvogel show in combinatie met heerlijk dineren! Bij aankomst krijgen u en uw collega’s of vrienden een glaasje bubbels en een hapje. Daarop aansluitend volgt de show en zult u zelf ook uitgedaagd worden om een onderdeel hiervan te worden! De valkerij is een oude ambacht die uw aandacht tijdens deze mooie show zeker verdient! Leer het loer draaien en leg voor het eerst een echte valkeniersknoop! Eenmaal de technieken van het valkerij geoefend dan komt u oog in oog met onze roofvogels. Voel hoe de machtige klauwen zich ontspannen op uw valkeniershandschoen! Een unieke belevenis voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenweekend! Deze Roofvogel Workshop in Amsterdam is inclusief koffie/thee, bier/wijn en fris.
Vanaf

100,00 p.p.

Humor Workshop

, , ,

Lachen, gieren en brullen tijdens onze Humor Workshop!

De Humor Workshop is een interactieve workshop in Amsterdam waarbij u uw creativiteit leert vergroten en zelfspot en leedvermaak leert toe te passen. Samen met uw collega’s ontvangt u tips om het werkplezier te vergroten door middel van humor. Dankzij humor zal de samenwerking tijdens de werkuren verbeterd en versterkt worden. Daarnaast leert u uw collega’s op een andere, leuke manier kennen! U krijgt weer (meer) plezier in uw dagelijkse werkzaamheden! Tijdens de Humor Workshop zal er ook een spel gespeeld worden. De creatiefste persoon krijgt een origineel cadeau!
Vanaf

42,50 p.p.

Wijnproeverij

, , , ,

Bourgondische genieten tijdens onze Wijnproeverij in Amsterdam!

Houdt u van een wijntje op zijn tijd maar bent u ook wel heel erg benieuwd naar de verhalen achter een fles wijn en wilt u graag de verschillende wijn soorten en -smaken kunnen vergelijken tijdens een wijnproeverij? En wat is nou leuker dan deze verhalen te horen onder het genot van een hapje en een drankje in hartje Amsterdam? Tijdens de wijnproeverij krijgt u uitleg over 4, 6 of 8 soorten wijnen uit verschillende streken. Vervolgens mag u onbeperkt(!) op u gemak alle wijnen proeven die er zijn onder het genot van delicatessen zoals heerlijk brood en kaassoorten. Deze hapjes zijn inclusief! Een onvergetelijke, ontspannende wijnproeverij in Amsterdam waar u nog lang over na zult praten.
Vanaf

24,50 p.p.

Tapas Workshop

, , ,

Een liefhebber van de Spaanse keuken? Volg dan onze Tapas Workshop in Amsterdam!

Tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellendag of met vrienden Tapas maken kan nu ook in Amsterdam! Dat kon al op verschillende plekken, maar tijdens onze Tapas Workshop gaat u leren je eigen tapas te maken! Een professionele kok leert u en uw vrienden of collega’s de typisch Spaanse hapjes bereiden. Vis, vlees en vegetarisch, u gaat alles uit proberen! Wat u precies gaat maken is nog een geheim, maar geloof ons dat u zult genieten! Als de hapjes klaar zijn gaat u deze natuurlijk met elkaar proeven en wie weet komt u na onze Tapas Workshop in Amsterdam met heerlijke, nieuwe recepten thuis!
Vanaf

59,50 p.p.

Kaasproeverij

, , , ,

Een heerlijke kaasproeverij onder het genot van een bijpassend glaasje wijn!

Gedurende onze Kaasproeverij workshop in hartje Amsterdam krijgt u verschillende kaassoorten voorgeschoteld. Er komen tijdens de kaasproeverij  zes verschillende kazen aan bod in combinatie met glazen rode wijn, witte wijn en port. U leert de verschillende kazen op de juiste manier proeven. Elke kaas heeft een unieke smaak, maar u krijgt nog veel meer nuttige informatie van een professionele kaasproever. In het centrum van Amsterdam, onder het genot van een glaasje wijn die past bij de smaken van de kaas kunt u zelf bijhouden welke kaassoort u het lekkerst vindt. Na afloop van de Kaasproeverij in Amsterdam ontvangt u een origineel certificaat.
Vanaf

17,50 p.p.

Bonbons Workshop

, , , ,

Ervaar het ultieme geluksgevoel tijdens onze chocolade overgoten Bonbons Workshop in Amsterdam!

Chocolade bevat een stofje genaamd Theobromine dat een sterk effect heeft op onze geluksgevoelens! Tijdens onze Bonbons workshop gaat u op een gezellige locatie in Amsterdam aan de slag met het maken van uw eigen, heerlijke bonbons, waarbij zowel uw favoriete smaak- als de vulling helemaal zelf mag bepalen. Voorafgaand aan de workshop krijgt u informatie over de chocolade smaken en de geschiedenis hiervan. U leert dus ook nog eens iets! Vanzelfsprekend kunt u uw overheerlijke, zelfgemaakte bonbons (2 dozen) na afloop van de Bonbons workshop vanuit Amsterdam weer mee naar huis nemen.
Vanaf

37,50 p.p.

Poker Workshop

, , ,

Beschikt u over een ijzige pokerface? Test het tijdens onze Poker Workshop!

Wie is tijdens uw bedrijfsuijte, vrijgezellendag of vriendenuitje de echte strateeg? Ontdek het tijdens een Poker Workshop in Amsterdam. Poker is een bekend en populair spel wat ook steeds vaker op de televisie uitgezonden wordt. Komen begrippen als callen, folden en raisen u nog niet bekend voor? Geen nood! Tijdens onze Poker Workshop in Amsterdam leert een professionele pokerdocent u gedurende 2 uur de technieken van het pokeren! Daarna mag u natuurlijk uw geleerde kennis toepassen in de praktijk! Een leuke, leerzame en gezellige Poker Workshop in Amsterdam!
Vanaf

29,50 p.p.

Kook Workshop

, , , ,

Onze Kook Workshop is het meest culinaire bedrijfsuitje in Amsterdam!

Heeft u passie voor koken en wilt u deze passie combineren met uw bedrijfsuitje? Dan raden wij uiteraard een Kook workshop aan! Gezamenlijk koken, gezamenlijk eten, maar ook leert u tijdens onze Kook Workshop alles over kookculturen, producten, presentatie en diverse bereidingswijzen: lekker en leerzaam! Een enthousiaste kok zult u tijdens deze lekkere en verrassende workshop alle fijne kneepjes van het vak leren. Voor de drankjes tijdens de workshop en de maaltijd staat een gastvrouw of heer garant. Bent u de nieuwe Masterchef of Topchef, ontdek het tijdens uw bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenuitje met onze Kook Workshop in Amsterdam!  
Vanaf

55,00 p.p.