Bedrijfsuitje in Amsterdam is onderdeel van Monsterevents. +31(0)20-3037300|info@bedrijfsuitjeinamsterdam.nl

Workshop Goochelen

, ,

Magische kunsten, vlugge handen en onbegrijpende gezichten… Leer het nu tijdens onze Workshop Goochelen!

 Vertrouwt u uw zintuigen nog, niets is namelijk wat het lijkt, niets is wat het zou moeten zijn. Deze Magische workshop Goochelen neemt u mee in de wereld van de meester illusionisten. Leer in een handomdraai tegendraadse, onbegrijpelijke  en verrassende trucs. Creativiteit, teambuilding en presentatie vormen de rode draad tijdens dit bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenuitje. Ware entertainment tijdens onze Workshop Goochelen waarbij het niet zozeer gaat om de truc, maar vooral op de manier hoe deze wordt uitgevoerd. U zal alles leren over de fijne kneepjes van het goochelvak. Presentatie, afleiding en rap vingerwerk, onder professionele begeleiding van  onze goochelaar leert u alle aspecten om een truc tot in de finesse te beheersen.

 
Vanaf

29,50 p.p.

 

GPS spel : City Battle in Amsterdam

, , , , , ,

Het GPS spel : City Battle in Amsterdam is niet alleen super leuk, maar ook competitief en interactief!

Met je mobiele telefoon of smart phone in de hand, krijg je de opdrachten door en kun je het andere team volgen. Tijdens dit spel draait alles om doorzettingsvermogen, behendigheid, gezond verstand en een behoorlijke dosis lef! Overwin samen met uw team de uitdagingen die u tijdens het GPS spel tegenkomt en streef naar één doel: de overwinning! Tijdens de GPS City Battle ga je op zoek naar verschillende foto aanwijzingen. Met elke gevonden foto worden er punten verdient, deze kunnen ook in de challenge area verdient worden.In het midden van het City Battle gebied wordt een challange area ingericht. Deze plek kan door teams bezocht worden om verschillende challenges uit te voeren. Door slim te spelen kan de challenge area vaker bezocht worden en zullen er extra punten verdient worden!
Vanaf

24,50 p.p.

Highland Games in Amsterdam

, ,

De Schotse Highland Games is een actief evenement van formaat waarbij teamspirit onontbeerlijk is!

De naam van deze teambuilding acitiviteit in Amsterdam is overgevlogen vanuit Schotland. Toen vijanden de Kelten en de Pickten op najaarsjacht gingen, onstonden deze ‘Highland Games’. Tijdens de Highland Games worden u en uw collega’s in teams onderverdeeld om verschillende spel onderdelen uit te voeren. Samen werken aan een mooi teamresultaat, waarbij elementen als kracht, snelheid, souplesse en teamgeest uiteindelijk het eindresultaat bepalen. U zult een gezellige middag in de omgeving van Amsterdam beleven, samen met uw collega’s, waarbij samenwerking centraal staat. Verder kunt u zelf het programma samenstellen, u kunt een keuze maken uit onder andere: hamerslingeren, kogelstoten, touwtrekken en nog veel meer!
Vanaf

32,50 p.p.

The Hangover in Amsterdam

, , , ,

Wie kent de hilarische film ‘The Hangover’ niet?

Zoeken jullie als bedrijfsuitje of vrijgezellendag een origineel stadsspel ofwel city game in Amsterdam? Speel dan ons spel The Hangover in Amsterdam tijdens een vrijgezellendag of bedrijfsuitje. In dit stads spel word je samen met je collega’s of vrienden in uw eigen kater, een Hangover ondergedompeld. Dit is het type kater waarbij je compleet bent bent vergeten wat er gisteren is gebeurd! Probeer te achterhalen in Amsterdam waar je bent geweest en voer ludieke en hilarische opdrachten uit en hopelijk weten jullie waar jullie vriend is en van wie die baby is…
Vanaf

24,50 p.p.

Workshop Dildo Versieren

Tijdens onze workshop dildo versieren in Amsterdam gaan jullie de ‘Tarzan’ van de man in gips variant op pimpen!

Ben je samen met je vriendinnen op zoek naar een leuke vrijgezellendag in Amsterdam? En zien jullie het wel zitten om iets ondeugends te doen tijdens het vrijgezellenfeest? Uiteraard hebben wij lang gezocht naar het beste model voor onze mal en wij kunnen met recht zeggen dat hij is geslaagd! Het is zeker geen standaard maat, maar laat je niet afschrikken! Jullie kunnen vandaag aan de slag tijdens deze workshop met verf, glitter, kleurtjes en steentjes om deze gipsen penissen te beschilderen. Het eind resultaat mag er zijn! Want wie wil er nou niet zo’n mooie beschilderde glitterpenis op zijn haardje thuis zetten?! Vanzelfsprekend mag je je eigen op gepimpte dildo mee naar huis nemen! Een hilarische workshop dildo versieren in Amsterdam waarbij een creatieve en hilarische vrijgezellen middag of avond gegarandeerd is.
Vanaf

25,00 p.p.

Erotisch diner in Amsterdam

Een uniek Erotisch diner met je vrijgezellen vrienden- of vriendinnen groep in Amsterdam!

Op deze avond wordt er een privézaal, ergens in een restaurant in Amsterdam, inclusief bediening afgehuurd voor jullie eigen 3-gangen diner (a la carte). Daarnaast beschikt de zaal over een eigen bar met jullie eigen muziek. Tijdens het erotisch diner stellen jullie elkaar erotisch getinte vragen in de XXX quiz! Door deze quiz te spelen leer je elkaar nog beter kennen! De vrijgezel waar het om draait deze avond krijgt extra aandacht van een ingehuurde stripper, zodat hij of zij zijn/haar tijd als vrijgezel nog even optimaal kan benutten!
Vanaf

69,50 p.p.

Flyboarden in Amsterdam

, ,

Ben jij de nieuwe James Bond? Dan is Flyboarden echt wat voor jou!

Deze ervaring moet je hebben! Tijdens de workshop Flyboarden in Amsterdam leer je de verschillende technieken van flyboarden, zoals een draai maken van 360 graden of het duiken als een dolfijn. Misschien denk je voorafgaand aan de Flyboard workshop dat je dit allemaal niet kunt, maar je zult jezelf gaan verbazen! Hou jij er van om nieuwe en vooral stoere gadgets uit te proberen? Dan is Flyboarden echt is voor jouw en je vrienden. Verras je vrienden met deze unieke Experience en je krijgt les in deze nieuwste extreme vorm van watersport Flyboarden . Na een korte en gedegen instructie ga je direct het water op en zul je binnen enkele minuten al voldoende controle hebben en het Flyboarden beheersen. Als een ware superheld vliegen boven en over het water  van boven naar beneden van links naar rechts geweldige duikvluchten maken, een dag om nooit meer te vergeten. Onze sensationele Experience duurt ongeveer 30 min. en bestaat uit twee onderdelen, allereerst een stukje theorie ± 10 min., instructies voor de apparatuur en hoe kun je het best balanceren op het Flyboard. Uiteraard gaat je in het tweede deel de zojuist geleerde theorie meteen in praktijk brengen! 
Vanaf

65,00 p.p.

RIB Powerboat varen

,

RIB Powerboat varen staat voor Rigid Inflatable Boat, oftewel een supersnelle rubberboot!

Ervaar zelf een onvergetelijke dag waarbij je adrenaline peil enorm omhoog zal gaan! Onze begeleiding leert je de basis van het varen. Voordat je het water op gaat krijg je een veiligheidsvest aan. Vervolgens vaar je met de RIB Powerboat varen tot snelheden van 80 tot 100 kilometer per uur naar een locatie vanaf het water in de omgeving van Amsterdam en weer terug. Met grote snelheden over het water racen terwijl je het racemonster zelf onder controle houdt. Na korte theorie- en uitgebreide praktijkles het Powerboat certificaat in ontvangst mogen nemen. Een gegarandeerd spectaculaire ervaring voor uw teamuitje, afdelingsuitje of vrijgezellendag!
Vanaf

49,50 p.p.

Quad rijden in Amsterdam

, , ,

Quad rijden is een actieve en sportieve bezigheid!

Met je deelname aan de Quad Experience in Amsterdam beleef je een dag vol met avontuur!
De quads bevinden zich in een bosrijkomgeving. Voordat je echt gaat quad rijden, krijg je eerst uitleg van een instructeur. Deze quad instructeur leert je de fijne kneepjes van de quad, slippen en springen en zal er voor zorgen dat je veilig rijdt maar ook dat je het rijden aandurft! Na afloop kun je onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig napraten over deze onvergetelijke quad dag.

Vanaf

45,00 p.p.

Karaoke diner show in Amsterdam

Een onvergetelijke vrijgezellendag tijdens onze Karaoke Diner Show!

De Karaoke diner show op een karakteristieke locatie in Amsterdam wordt geleid door een presentator of presentatrice die u de gehele avond vermaakt. Daarnaast zullen jullie verwend worden met drankjes en een uitgebreid buffet. Jullie worden onderverdeeld in verschillende teams, waarmee je samen uit een lijst met acts kiest. Als team ga je de andere teams beoordelen op onder andere zang en dans. De acts vinden plaats tussen de gangen van het diner door. De presentator of presentatrice geeft aan het einde van deze gezellige avond aan welk team heeft gewonnen! Beleef samen met je vrienden of vriendinnen een onvergetelijke vrijgezellendag tijdens onze karaoke diner avond in Amsterdam!
Vanaf

57,50 p.p.

Travestieten Tour door Amsterdam

Gekkigheid, fun en heel veel gezelligheid tijdens onze travestieten tour!

 Onze Travestieten Tour door Amsterdam is het ideale vrijgezellenuitje  in- en rondom de Rosse Buurt, onder begeleiding van een échte travestiet! Natuurlijk kende je deze buurt al, maar ken je ook de verhalen er om heen? De travestiet die jullie begeleidt in ieder geval wel… Inclusief enkele geheime plekken en spannende verhalen. Jullie komen onder andere langs de Nieuwmarkt waar een aantal van de gezelligste cafés van Amsterdam te vinden zijn, de Zeedijk een Chinatown. De travestieten tour is toch net weer even wat anders. Iedereen heeft wel eens travestiet voorbij zien lopen, maar zou het niet hilarisch zijn om met een vrijgezellendag bijna hand in hand te lopen met een travestiet over de wallen in Amsterdam! Gekkigheid, fun en heel veel gezelligheid maken de travistieten tour het perfecte vrijgezellenuitje. 
Vanaf

24,00 p.p.

Girls Just Wanna Have Fun!

De titel Girls Just Wanna Have Fun! zegt al genoeg, dit wordt een vrijgezellendag vol met plezier!

Midden in Amsterdam is een fotostudie voor jou en je vriendinnen gereserveerd waar jij als verassing omgetoverd worden tot een echte vlam! Je krijgt een mooi jurkje of uniform aan en we beschikken ook over de spannende lingerie, make-up, pruiken en andere accessoires voor jou! Wij kunnen je aankleden, maar wie weet hebben je vriendinnen wel betere ideeën voor je, alles wordt ten slotte een uur lang gefotografeerd, als je wilt onder het genot van een heerlijk drankje. Achteraf krijg je alle gemaakte foto’s op een CD mee naar huis, om nog vaak terug te kunnen denken aan die gezellige middag samen met je vriendinnen in de fotostudio in Amsterdam! ‘Girls just wanna have fun’!
Vanaf

25,00 p.p.

Lachen, Bikken en Borrelen

Lachen, Bikken en Borrelen! Een uitje boordevol ingrediënten voor een onvergetelijke vrijgezellendag!

 Lachen, Bikken en Borrelen in Amsterdam, dit zijn de ingrediënten voor de perfecte vrijgezellendag in Amsterdam! Dit uitje bestaat uit verschillende onderdelen. Het begint allemaal met een spel in de middag in de buurt van het Centraal Station van Amsterdam. Vanaf hier starten de teams één voor één in het gezelschap van een camera waarmee de geheime opdrachten uitgevoerd moeten worden. Het team dat de opdrachten het beste heeft uitgevoerd ontvangt een gegarandeerd leuke prijs! Vervolgens gaan jullie een al borrelend een anderhalfuur durende rondvaart maken met een privéboot. Deze boot beschikt over een Hollandse bar waaraan u onbeperkt kunt borrelen (bier, wijn, fris) onder het genot van heerlijke hapjes. De boottocht eindigt vlakbij het Comedy Café waar jullie gaan genieten van een 3-gangen diner. Na het eten start de Comedy Show waarna u nog gezellig kunt naborrelen in het Comedy Café.
De show wordt verzorgd door drie professionele comedians, die bekend zijn van de televisie.  
Vanaf

92,50 p.p.

Wallen tour in Amsterdam

Wallen tour in Amsterdam!  Het vrijgezellenuitje in de Rosse buurt van Amsterdam!

Samen met je  vrienden- of vriendinnengroep op zoek naar een geheimzinnig en uitdagend vrijgezellenuitje in Amsterdam?Een gids gaat met u langs de bekende Wallen en neemt u mee naar de alom bekende plekken zoals de Bananenbar en Casa Rosso. Tijdens de route geeft de gids jullie vrijgezellen groep informatie over deze bekende en beruchte buurt. Gedurende de tour nemen jullie één of twee stops bij een typisch Amsterdams caféetje voor een lekker drankje om even bij te komen van alle indrukken die jullie op deze dag krijgen.
Onze Wallen tour in Amsterdam is te reserveren op elk moment van de dag!
Vanaf

12,50 p.p.

Sex and the City in Amsterdam

Dit is jullie kans om je helemaal in te leven in de bekende films van ‘Sex and the City’, in Amsterdam!

Amsterdam is dan niet te vergelijken met New York, maar het heeft wel alles te bieden wat New York heeft! Vinden jullie hier jullie eigen mr. Big?! Jullie worden aan het begin van de dag in stijl ontvangen met een glaasje bubbels. Een begeleidster zal jullie het spel en de regels uitleggen. Ook krijgen jullie attributen waarmee de opdrachten uitgevoerd moeten worden. De vragen over het thema Sex and the City zijn gecombineerd met het bezoek aan een aantal locaties in Amsterdam. Wanneer jullie een opdracht goed uitvoeren, krijgen jullie een zogenaamde ‘love letter’. De winnaar ontvangt een passende prijs!
Vanaf

55,00 p.p.

Strip diner in Amsterdam

De vrijgezel staat tijdens ons strip diner in Amsterdam in de spotlights!

Een strip diner als vrijgezellendag in Amsterdam. In een ruimte van een restaurant ergens in Amsterdam, die speciaal voor jullie groep is afgehuurd gebeuren er vanavond spannende dingen. Eerst gaan jullie genieten van een 3-gangen diner, waarna er onverwachts een stripper binnenkomt. De stripper zal er voor zorgen dat jullie vrijgezel vanavond niets te kort komt! Er is uiteraard een keuze uit een mannelijke- of vrouwelijke stripper… Verras de vrijgezel met een Happy End! Gaan jullie voor een sexy politie agent(e) of toch liever voor een matroos of dienstmeisje? Wat er verder allemaal gebeurd tijdens deze spannende avond in Amsterdam, daar moet u zelf maar achter komen 
Vanaf

55,00 p.p.

Kroegentocht in Amsterdam

, , ,

Een kroegentocht in de gezelligste buurt van Nederland? Ontdek de bekendste kroegen en mooie plekken in onze hoofdstad!

Amsterdam en een kroegentocht? De perfecte combinatie! Onze rasechte Amsterdamse kroegentijgers verzorgen jullie tour langs de meest gezellige kroegen van Amsterdam. Bekende cafés zijn onder ander: Lowietje, Rooie Nelis en Bolle Jan. Tijdens de Kroegentocht in Amsterdam vertellen de gidsen jullie leuke informatie over de verschillende kroegen. En natuurlijk kunnen de borrels niet ontbreken! Onze gezellige kroegentocht in de hoofdstad Amsterdam kan overdag of in de avond worden gehouden. De Amsterdamse sfeer is er van vroeg tot laat te proeven, dus dat lopen jullie zeker niet mis!
Vanaf

12,50 p.p.

Urban street golf in Amsterdam

Urban street golf is één van onze nieuwste uitjes in Amsterdam!

Samen met onze golfclubs hebben we dit spel bedacht en zijn er speciale ‘street golf ballen’ ontworpen. Tijdens Urban street golf leer je de basis van het golfen op een unieke locatie. Ben je nu benieuwd waar die locatie is? Midden in het centrum van Amsterdam, in een park of rondom je eigen huis! Laat het ons weten en wij regelen het.
Het grootste verschil met het ‘normale’ golfen en Urban street golf, is dat er geen regels zijn, alles mag! Voorafgaand aan het spel krijg je wel wat handige technieken uitgelegd, om verwondingen te voorkomen! Beleef tijdens dit spel veel plezier met je vrienden groep of collega’s! Ook al denk je dat je niet kunt golfen, dit kan iedereen! De beste speler krijgt na afloop een leuke prijs!
Vanaf

35,00 p.p.

Moord dinerspel

, , , ,

Wie heeft deze moord gepleegd?! Ontdek het tijdens ons moord dinerspel!

Wat vreselijk! Er is een moord gepleegd hier in Amsterdam! Sterker nog, de dader bevindt zich onder de genodigden… Uw eigen CSI-thriller! De zaak zal vandaag tijdens het moord dinerspel worden opgelost! Onder het genot van lekkere drankjes en hapjes zult u helemaal opgaan in dit spannende Moord dinerspel terwijl u in teams probeert op een unieke locatie in Amsterdam -in een goed restaurant- de moordenaar te vinden. Aan het einde van het moord diner komt de waarheid boven water. Wie, waarom en hoe werd het slachtoffer omgebracht?
Vanaf

22,50 p.p.

Ik hou van Holland dinerspel in Amsterdam

, , , ,

Ik hou van Holland is een uniek uitje met een Hollands tintje in onze hoofdstad Amsterdam?

U kunt nu het populaire televisieprogramma van de zaterdagavond, Ik hou van Holland, zelf beleven in een van de sfeervolle en gezellige horecagelegenheden in hartje Amsterdam! Onder het genot van een borreltje of tijdens het diner wordt uw kennis over ons kikkerlandje op de proef gesteld! Hoe goed bent u tijdens de algemene kennisronde; De Waddeneilanden hoeveel kunt u er opnoemen? Hoeveel authentieke molens telt Nederland? De veelgevreesde spellingsronde mag tijdens Ik hou van Holland dinerspel natuurlijk niet missen.   Test uw kennis van ons prachtige landje nu en gier mee tijdens ons gezellige Ik hou van Holland dinerspel! 
Vanaf

22,50 p.p.

Ontmasker de mol dinerspel

, , , ,

Ben jij in staat de mol in je team te ontmaskeren? Kies dan voor Ontmasker de Mol als bedrijfsuitje!

Ontmasker de Mol is natuurlijk geïnspireerd op het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’. Speel het Ontmasker de Mol – Borrel- of dinerspel in één van de gezellige en sfeervolle horecagelegenheden van hartje Amsterdam. Uw meest betrouwbare collega’s zijn vandaag stuk voor stuk verdacht… Wie weet als eerste de Mol te ontmaskeren?! Uw meest betrouwbare collega’s of vrienden binnen uw afdeling of groep zijn tijdens dit bedrijfsuitje stuk voor stuk verdacht. Deze avond is niks te voorspellen, of toch wel? Zeker bent u alleen van uw eigen rol vanavond… bent u de Mol vanavond?! Of weet u de Mol te ontmaskeren? Wie van uw collega’s is te vertrouwen en wie houden de boel voor de gek? Ontdek het nu tijdens het Ontmasker de Mol bedrijfsuitje in Amsterdam!! 
Vanaf

22,50 p.p.

Ranking the Stars diner spel

, , , ,

Wees gewaarschuwd…, want tijdens het Ranking The Stars diner spel komt iedereen aan de beurt, dus ook jij!

Dacht u nou echt alles van uw collega’s te weten? U heeft het goed mis! Vandaag komt u te weten hoe iedereen écht in elkaar zit tijdens het gezellige en hilarische Ranking the Stars borrel- of dinerspel! Tijdens dit spel worden de meest hilarische en ongegeneerde vragen gesteld aan u en uw collega’s of vrienden. Wie heeft er vroeger een biseksuele periode gehad? Wie heeft de meeste bed partners gehad? Wie werd vroeger het meest uit de klas gestuurd? Na het Ranking The Stars uitje kijkt u heel anders naar uw collega’s of vrienden! Onder het genot van een borreltje of tijdens het diner worden u en uw collega’s op basis van deze vragen door elkaar gerankt. Welke collega heeft u op nummer één staan?!
Vanaf

24,50 p.p.

Crazy 88 diner spel

, , , ,

Tijdens het Crazy 88 Borrel- en diner spel is niets te gek!

 Crazy 88 als bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenuitje? U begint met het voorgerecht in één van de velen restaurants die Amsterdam rijk is, midden in het centrum van de stad. Na het voorgerecht wordt u verdeeld in teams en gaat u de strijd met elkaar aan. Durf uw grenzen te verleggen tijdens het Crazy 88 borrel- en diner spel! Na het voorgerecht gaat u met uw team en een eigen camera (ter controle achteraf) de stad in waar u spannende opdrachten uit gaat voeren. Vervolgens gaat u voor het hoofdgerecht naar een ander restaurant, waarna u weer door gaat met het uitvoeren van de opdrachten. Op tijd komen is wel belangrijk, dus zorg dat u uw dessert bij het laatste restaurant niet mist! Alles bij elkaar zal dit een avond in Amsterdam worden om nooit te vergeten!
Vanaf

49,50 p.p.

Mafia tour in Amsterdam

Een mafia tour door het criminele circuit van Amsterdam!

Een dag vol met verassingen op duistere plekken… Met onze Mafia Tour waan je jezelf, onder begeleiding van een crime deskundige, in de Amsterdamse onderwereld. Op de scooter gaan jullie langs plekken zoals het bekende Endstra bankje, de plek waar de liquidatie van Klaas Bruinsma heeft plaatsgevonden en niet te vergeten: de Amsterdamse Wallen. Tijdens de Mafia Tour krijgen jullie informatie over deze (en meer) bekende plekken. Na afloop gaan jullie gevaarlijk lekker dineren in een typisch Amsterdams café, waar Baantjer ook weleens schijnt te komen… Hierna volgt er, geheel in de stijl van vandaag, een Poker workshop. De prijs is inclusief het gebruik van een scooter.
Vanaf

80,00 p.p.

Pub Quiz in Amsterdam

, , , ,

Combineer een gezellige borrel met een competitieve strijd tijdens onze Pub Quiz in Amsterdam!

Gezellig in een bar of café in Amsterdam met uw vrienden of collega’s de meest hilarische vragen beantwoorden tijdens onze Pub Quiz in Amsterdam! In verschillende teams krijgt u in verschillende rondes vragen over een de categorieën. Beantwoordt uw team de vraag goed, dan krijgen jullie een punt! Naast het spelen in teams is er nog een ronde waarin u individueel met elkaar de strijd aan gaat! Degene met de meeste punten ontvangt een passende prijs! Kortom, een leuke avond muziek herinneringen ophalen in een gezellige bar of café in Amsterdam, waarvoor u weer even diep in uw geheugen moet graven! De Pub Quiz is geschikt voor elke leeftijd, hij wordt gewoon aangepast op uw wensen! Ook kunt u eventueel zelf een aantal vragen doorgeven die u in de quiz terug wil zien komen, bijvoorbeeld over het bedrijf of de vrienden groep.
Vanaf

25,00 p.p.

Pop Quiz in Amsterdam

, , , ,

Heeft u zin in een hilarische en swingende avond, dan is de Pop Quiz geschikt voor u en uw collega’s of vrienden!

Tijdens de Pop Quiz in Amsterdam herbeleefd u alle highlights van de muziek uit de jaren ‘70, ‘80, ‘90 en ‘10! De avond wordt geleid door onze presentatoren die u in teams verdelen. Elk team krijgt een teamcaptain. De presentatoren zullen vragen stellen over muziek, maar ze zullen u ook uitdagende spellen laten spelen! U zult merken dat er weer fijne herinneringen aan vroeger naar boven zullen komen… Samen met uw vrienden of collega’s beleefd u een super gezellige avond in een restaurant in Amsterdam en speel de Pop Quiz tijdens de borrel of tijdens het diner! Een hilarische avond is gegarandeerd.
Vanaf

24,50 p.p.

Mannen tegen Vrouwen Stadsspel

, , , ,

Er is geen enkele strijd zo typerend en van alle tijden als de strijd mannen tegen vrouwen!

Deze quiz is hilarisch om te spelen met uw collega’s of met uw vrienden- of vrijgezellen groep in Amsterdam. Tijdens het Stadsspel Mannen tegen Vrouwen komt de waarheid boven tafel. Alle verschillen tussen mannen en vrouwen worden met dit spel besproken. U zult tijdens deze quiz veel herkennen, maar ook ontkennen! Mannen tegen Vrouwen is een grappig spel om te spelen tijdens de borrel of tijdens het diner in een restaurant in Amsterdam, waarbij teamwork en het spel behendig spelen belangrijk zijn. Voorafgaand aan de quiz zullen de spelregels uitgelegd worden. De quiz bestaat uit meerdere rondes. Voor elke ronde zult u zich in moeten leven in het andere geslacht zodat u er met de winst vandoor gaat. Leef u in, verplaats u in de mannen of juist in de vrouwen en win de battle!.
Vanaf

24,50 p.p.

Ranking the Stars stadsspel

, , , ,

 Hoe beoordeel jij je collega’s, vrienden of teamleden. En hoe beoordelen ze jou? Ontdek het tijdens het Ranking the Stars stadsspel!

Tijdens het Ranking the Stars stadsspel in Amsterdam leert u uw collega’s, vrienden- of vrijgezellengroep op een andere, leuke manier kennen. Misschien weet u wel veel minder over een persoon dan u denkt! Ranking the Stars is een bekende televisie quiz. Bij ons kunt u zelf deze quiz spelen. Het gaat als volgt: Voorafgaand aan het spel worden aan elke deelnemer de meest gekke vragen gesteld. Vervolgens moeten de vragen gekoppeld worden aan de deelnemers. Hilarische momenten en verhalen gegarandeerd tijdens het Ranking the Stars stadsspel! En wat blijkt na afloop van het spel, wist u echt zo veel van uw collega’s of vrienden of heeft u elkaar nu veel beter leren kennen?
Vanaf

24,50 p.p.

Ik hou van Holland stadsspel

, , , , ,

Beleef het ‘Oranjegevoel’ met uw collega’s of vrienden tijdens het hilarische Ik hou van Holland stadsspel in Amsterdam!

Zin in een oer-Hollands gezelligheidsuitje met een Hollands tintje in Amsterdam? U kunt nu het populaire televisieprogramma van de zaterdagavond, Ik hou van Holland, zelf beleven in hartje Amsterdam! Wat weet uw team eigenlijk van ons kleine kikkerlandje en Amsterdam? oe goed bent u tijdens de algemene kennisronde; De Waddeneilanden hoeveel kunt u er opnoemen? Hoeveel authentieke molens telt Nederland? De veelgevreesde spellingsronde mag tijdens Ik hou van Holland stadsspel natuurlijk niet missen. Kun je dat ook zingen of spellen? Voer de verschillende opdrachten uit, scoor de meeste punten en win het stadsspel  Test uw kennis van ons prachtige landje nu en gier mee tijdens ons gezellige Ik hou van Holland stadsspel!!
Vanaf

24,50 p.p.

Ontmasker de Mol Stadsspel

, , , , ,

Tijdens het Ontmasker de Mol stadsspel in Amsterdam is niemand meer te vertrouwen! Zelfs u niet!

Ontmasker de Mol is natuurlijk geïnspireerd op het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’. Vandaag speelt u dit ludieke Ontmasker de Mol stadsspel vol adrenaline en sensatie in Amsterdam. Zelfs uw meest betrouwbare collega’s zijn vandaag niet meer te vertrouwen! Wie is de grote saboteur in het spel? Wie weet als eerste de Mol te ontmaskeren?! Uw meest betrouwbare collega’s of vrienden binnen uw afdeling of groep zijn tijdens dit bedrijfsuitje stuk voor stuk verdacht. Tijdens het Ontmasker de Mol stadsspel is niks te voorspellen, of toch wel? Zeker bent u alleen van uw eigen rol deze dag… bent u de Mol?! Of weet u de Mol te ontmaskeren? Wie van uw collega’s kan u vertrouwen en wie houdt de boel voor de gek? Ontdek het nu tijdens het Ontmasker de Mol stadsspel in Amsterdam!! 
Vanaf

22,50 p.p.

Gooische Vrouwen Stadsspel

, , , , ,

Bij het Gooische Vrouwen Stadsspel is niets te gek! Veel geld, glamour en luxe!

Bent u een vrouw die gek is op luxe, winkelen en wel van een drankje op zijn tijd houdt? Dan hebben wij een passend spel voor u en uw vriendinnen! Dit Gooische Vrouwen Stadsspel in Amsterdam is, net zoals de levens van de dames in de gelijknamige film, helemaal over de top! Leef uzelf voor één dag in de personages in en voer echte ‘Gooische’ opdrachten uit: U ontvangt van ons een opdrachtenboekje en hulpmiddelen om de opdrachten uit te voeren ergens in Amsterdam. Bij elke opdracht is er een personage uit de film gekoppeld. Voorbeeld van een opdracht is het opmaken van één van uw vriendinnen of uzelf als een echte Gooische Vrouw die niet vies is van wat botox hier en daar. Oftewel een dag waarin heel veel glamour en plezier gegarandeerd is! Achteraangaande aan de workshop zult u het beeldmateriaal van deze onvergetelijke dag mee naar huis krijgen, zodat u nog lang kunt nagenieten van ons Gooische Vrouwen Stadsspel!
Vanaf

24,50 p.p.

Swipe Out Amsterdam

, , , , ,

Swipe Out is een bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenweekend met sportieve actie op een waanzinnige hindernisbaan!

De Swipe Out in Amsterdam staat in het teken van een uitdagend parcours waarbij het gebruik van uw eigen spierkracht belangrijk is! Swipe Out is een variant op het bekende tv-programma ‘Wipe Out’ en is geschikt voor jong- en oud, als teambuilding uitje voor u en uw collega’s of vriendengroep. Gezonde concurrentie is nooit verkeerd en uw leert elkaar kennen in niet-dagelijkse maar zeer uitdagende situaties, op onze mooie locatie bij Amsterdam. Niks is verplicht, maar elkaar aanmoedigen is ook belangrijk voor de teamspirit!

Wanneer u durft om aan dit uitje te deelnemen zult u grote hindernissen moeten overwinnen waarbij er een grote kans is dat u zult vallen. Hilarische momenten komen dus zeker aan bod! Het programma is voor jong en oud, dus ideaal voor uw eigen bedrijfsuitje of vriendenuitje in Amsterdam!

Vanaf

55,00 p.p.

Crazy 88 Stadsspel

, , , ,

Crazy 88 Stadsspel, een doldwaze vrijgezellendag of bedrijfsuitje die bij iedereen lang in het geheugen gegrift zal staan!

Het Crazy 88 Stadsspel in Amsterdam staat in het teken van grappige opdrachten die telefonisch worden doorgegeven en in een bepaalde tijd volbracht moeten worden. Elk team wordt met een digitale foto- en videocamera de stad ingestuurd om de 15 opdrachten uit te voeren. Het is de uitdaging dat u de komische en gekke opdrachten van dit spel zo snel mogelijk uitvoert en vastlegd op foto en/of video als bewijsmateriaal. Hoe gekker de uitvoering, hoe meer punten u ontvangt!

Wie durft er het meest en kennen geen schaamte tijdens de opdrachten? Hoe gekker, hoe beter, hoe meer punten. Het team met de meeste punten wordt de winnaar. Aan het einde krijgt iedereen de DVD mee van de onvergetelijke dag in Amsterdam om het jaren later allemaal nog eens te beleven! 

Vanaf

24,50 p.p.

Workshop Naaktmodel Tekenen

, , , ,

Ontdek tijdens onze hilarische Workshop Naaktmodel Tekenen wie van de groep het meest artistieke talent heeft!

 Bereid u alvast voor op een kunstzinnig en vooral hilarische workshop. De Workshop Naaktmodel Tekenen is een originele workshop in Amsterdam die iedereen nog lang zal herinneren! Bij binnenkomst is een fraai stilleven geëtaleerd. De rust in het Amsterdamse atelier is echter verdwenen wanneer ons naaktmodel tevoorschijn komt! Verbaas uzelf over uw eigen creativiteit tijdens deze gezellige en hilarische workshop Naaktmodel tekenen in Amsterdam waarin u zult leren hoe u met  houtskool een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel tekent. Deze workshop is zeer populair vrijgezellendag programma. Het is een originele manier om de bruidegom of bruid een onverwachte en voornamelijk onvergetelijke middag te bezorgen. Kortom, deze workshop staat garant voor een plezierige middag vol artistieke inspiratie. 
Vanaf

35,00 p.p.

Smartlappen Workshop

, , , ,

De Smartlappen Workshop is verreweg het gezelligste uitje in Amsterdam!

Heeft u zin in vooral een heel gezellig bedrijfsuitje in Amsterdam? Dan is de Smartlappen workshop in Amsterdam de meest toepasselijke en aller leukste optie! Tijdens de Smartlappen Workshop laat onze Mokumse accordeonist u zien hoe u een aardig nootje kan meelallen met de meest bekende en leukste smartlappen! Maar wat nou als ik de teksten niet ken?! Geen probleem, er zijn teksten aanwezig zodat u naar hartelust mee kunt zingen! Van liefdesliederen tot tranentrekkers, alles komt aan bod tijdens onze Smartlappen Workshop!

U kunt er zelfs voor kiezen om als afsluiter een CD op te nemen als aandenken, hoe leuk is dat?! Onze Smartlappen Workshop in Amsterdam is voor iedereen, of u nu wel of geen zangtalent heeft!

Vanaf

17,50 p.p.

Cocktail Workshop

, , , ,

Cocktail Workshop, Shaken not Stirred

Houdt u wel van een heerlijke, met liefde gemaakte cocktail op z’n tijd maar wilt u ook graag te weten komen hoe u zelf nou zo’n lekkere cocktail kunt bereiden? Kies dan voor onze Cocktail Workshop, samen met uw vriend(inn)en of collega’s genieten in Amsterdam! Wij hebben professionele bartenders ingeschakeld die u in 2 uur tijd op een mooie locatie ergens in Amsterdam, leren om met de beste ingrediënten de heerlijkste cocktails te maken. Elke persoon krijgt de mogelijkheid om ongeveer 3 verschillende cocktails te maken.  Ook leren deze bartenders u tijdens de Cocktail workshop en één en ander bij over het vak en houden we een competitie wie de lekkertse cocktail gaat maken.
Vanaf

27,50 p.p.

Paaldans Workshop

Onze Paaldans Workshop is hét vrijgezellenuitje voor jou en je vriendinnen!

Tijdens de Paaldans Workshop in Amsterdam voelen jij en je vriendinnen zich actief bezig en tegelijk ook vrouwelijk. Een workshop met een erotisch randje! Paaldans expert tante Sjaan helpt jullie met de basis van het paaldansen waarbij jullie samen veel lol aan zullen beleven! En tegelijk ben je ook nog sportief bezig, paaldansen is topsport! Tante Sjaan helpt jullie niet alleen om sexy aan een paal  te zijn, maar geeft ook tips hoe je jezelf bijvoorbeeld tijdens de huishouding of tijdens het koken aantrekkelijk kunt maken. Boek nu onze Paaldans workshop in Amsterdam waarmee je het thuis, als toekomstige bruid, spannend houd. Je vriendinnen kunnen zich ook alvast voorbereiden! (exclusief voor vrouwen, natuurlijk)!
Vanaf

29,50 p.p.

Sushi Workshop

, , , ,

Altijd al een keer zelf sushi willen maken? Dan is onze Sushi Workshop een echte aanrader!

Binnenkort een bedrijfsuitje, vrijgezellendag of een gewoon een dag weg met vrienden? Wat dacht je van een gezellige Sushi Workshop in Amsterdam! De term ‘sushi’ wat staat voor kleine Japanse gerechten, is tegenwoordig erg populair. Houdt u ook zo van sushi? En wilt u deze klassieke, lekkere hapjes graag zelf leren maken? Kies dan voor onze Sushi Workshop en maak uw eigen maki rolletjes! Natuurlijk kunt u tijdens de workshop genieten van uw eigen creaties, en dat allemaal terwijl u over de heerlijke sushi uit de Japanse keuken leert!

 

Vanaf

39,50 p.p.

Bob Ross Workshop

, , , ,

Leer tijdens de Bob Ross Workshop hoe de legendarische Amerikaanse televisieschilder de mooiste landschappen schilderde!

Ervaar nu zelf ‘the joy of painting’ tijdens deze creatieve en gezellige Bob Ross workshop in ons atelier in Amsterdam! Een echte kunstenaar leert u schilderen en geeft instructies indien nodig, om uiteindelijk tot een prachtig resultaat te komen waar u trots op zult zijn. Aan het einde van de Bob Ross workshop hebben de deelnemers een verbluffend eindresultaat op doek neergezet. U zult verstelt staan van het resultaat! De schilderijen worden achteraf in een pizzadoos mee naar huis (of naar het kantoor) genomen. Een mooie herinnering aan een gezellige dag in hartje Amsterdam!
Vanaf

29,50 p.p.

Salsa Workshop

, , , ,

Tropische klanken tijdens ons meest swingende en vrolijkste bedrijfsuitje of vrijgezellendag in Amsterdam, de Salsa Workshop!

Houdt u van bewegen op sensuele, populaire muziek? Dan is de Salsa dans Workshop in Amsterdam echt iets voor u. Geen nood als u nog nooit op dit muziekgenre gedanst heeft, onze Salsa Workshop in Amsterdam is geschikt voor beginners tot gevorderen. Een professioneel dansdocent leert u, samen met uw danspartner, op een rustig tempo kennismaken met de salsa dans! De Salsa Workshop wordt zowel in dansstudio’s als op een door u te kiezen locatie in Amsterdam uitgevoerd. Bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellendag of gewoon met vrienden, onze Salsa Workshop is geschikt voor ieder gezelschap!
Vanaf

29,50 p.p.

Workshop Verf Gooien

, , , ,

Een spetterende ervaring tijdens onze Workshop Verf Gooien!

Tijdens de workshop Verf gooien in Amsterdam, ook wel ‘action painting’, genoemd kunt u zich 2 uur lang helemaal uitleven op een wit schildersdoek. U hoeft zich niet aan regels te houden, maar in deze vorm van schilderen zit wel een techniek verscholen Deze techniek leert u tijdens de workshop Verf Gooien aan. U heeft de keuze om individueel of samen met uw collega’s of vriendengroep een doek te beschilderen met verf, als herinnering van een uniek uitje in Amsterdam! Het resultaat zal u verbazen want deze is altijd verrassend! Kortom, de Workshop Verf Gooien is een spetterende en leuke ervaring!! 
Vanaf

29,50 p.p.

Graffiti Workshop

, , , ,

Grijp een spuitbus tijdens onze Graffiti Workshop en maak de meest hippe kunstige creaties!

Bent u creatief en wilt u deelnemen aan een unieke workshop die helemaal hip is? Wij bieden de Graffiti workshop in Amsterdam aan, die hip én uniek is! Voorafgaand krijgt u vanzelfsprekend alle nodige informatie over hoe u te werk moet gaan. Daarnaast is samenwerking gedurende de Graffiti workshop erg belangrijk, omdat u als groep aan één thema, logo of aan een slogan werkt. Deze Graffiti workshop wordt zowel binnen als buiten in Amsterdam aangeboden. Beschermende accessoires, kleding en schoenen zijn inclusief.
Vanaf

39,50 p.p.

Wijnproeverij

, , , ,

Bourgondische genieten tijdens onze Wijnproeverij in Amsterdam!

Houdt u van een wijntje op zijn tijd maar bent u ook wel heel erg benieuwd naar de verhalen achter een fles wijn en wilt u graag de verschillende wijn soorten en -smaken kunnen vergelijken tijdens een wijnproeverij? En wat is nou leuker dan deze verhalen te horen onder het genot van een hapje en een drankje in hartje Amsterdam? Tijdens de wijnproeverij krijgt u uitleg over 4, 6 of 8 soorten wijnen uit verschillende streken. Vervolgens mag u onbeperkt(!) op u gemak alle wijnen proeven die er zijn onder het genot van delicatessen zoals heerlijk brood en kaassoorten. Deze hapjes zijn inclusief! Een onvergetelijke, ontspannende wijnproeverij in Amsterdam waar u nog lang over na zult praten.
Vanaf

24,50 p.p.

Kaasproeverij

, , , ,

Een heerlijke kaasproeverij onder het genot van een bijpassend glaasje wijn!

Gedurende onze Kaasproeverij workshop in hartje Amsterdam krijgt u verschillende kaassoorten voorgeschoteld. Er komen tijdens de kaasproeverij  zes verschillende kazen aan bod in combinatie met glazen rode wijn, witte wijn en port. U leert de verschillende kazen op de juiste manier proeven. Elke kaas heeft een unieke smaak, maar u krijgt nog veel meer nuttige informatie van een professionele kaasproever. In het centrum van Amsterdam, onder het genot van een glaasje wijn die past bij de smaken van de kaas kunt u zelf bijhouden welke kaassoort u het lekkerst vindt. Na afloop van de Kaasproeverij in Amsterdam ontvangt u een origineel certificaat.
Vanaf

17,50 p.p.

Bonbons Workshop

, , , ,

Ervaar het ultieme geluksgevoel tijdens onze chocolade overgoten Bonbons Workshop in Amsterdam!

Chocolade bevat een stofje genaamd Theobromine dat een sterk effect heeft op onze geluksgevoelens! Tijdens onze Bonbons workshop gaat u op een gezellige locatie in Amsterdam aan de slag met het maken van uw eigen, heerlijke bonbons, waarbij zowel uw favoriete smaak- als de vulling helemaal zelf mag bepalen. Voorafgaand aan de workshop krijgt u informatie over de chocolade smaken en de geschiedenis hiervan. U leert dus ook nog eens iets! Vanzelfsprekend kunt u uw overheerlijke, zelfgemaakte bonbons (2 dozen) na afloop van de Bonbons workshop vanuit Amsterdam weer mee naar huis nemen.
Vanaf

37,50 p.p.

Kook Workshop

, , , ,

Onze Kook Workshop is het meest culinaire bedrijfsuitje in Amsterdam!

Heeft u passie voor koken en wilt u deze passie combineren met uw bedrijfsuitje? Dan raden wij uiteraard een Kook workshop aan! Gezamenlijk koken, gezamenlijk eten, maar ook leert u tijdens onze Kook Workshop alles over kookculturen, producten, presentatie en diverse bereidingswijzen: lekker en leerzaam! Een enthousiaste kok zult u tijdens deze lekkere en verrassende workshop alle fijne kneepjes van het vak leren. Voor de drankjes tijdens de workshop en de maaltijd staat een gastvrouw of heer garant. Bent u de nieuwe Masterchef of Topchef, ontdek het tijdens uw bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenuitje met onze Kook Workshop in Amsterdam!  
Vanaf

55,00 p.p.