Bedrijfsuitje in Amsterdam is onderdeel van Monsterevents. +31(0)20-3037300|info@bedrijfsuitjeinamsterdam.nl

Sloepen Game Amsterdam

, , , ,

Een spannende competitie over de grachten tijdens onze Sloepen Game Amsterdam!

Tijdens onze Sloepen Game Amsterdam gaat u zelfstandig door het centrum van Amsterdam varen. Samen met uw team gaat u een route volgen, vragen beantwoorden en uw medespelers zoveel mogelijk aftroeven. Om succesvol te zijn in deze game is een goede taakverdeling een vereiste! Het is geheel aan u! Voor de vaarrichting ontvangt u steeds foto. Vaar naar de locatie van de foto en beantwoord daar een vraag of voer een opdracht uit. Bij dit spel gaat het niet om snelheid maar vooral om originaliteit en creatief oplossen van de vragen en de opdrachten. Beleef deze spannende competitie op de Amsterdamse grachten, geniet van de prachtige grachten gordels en strijd met uw team voor de felbegeerde trofee tijdens onze Sloepen Game Amsterdam. 
Vanaf

32,50 p.p.

RIB Powerboat varen

,

RIB Powerboat varen staat voor Rigid Inflatable Boat, oftewel een supersnelle rubberboot!

Ervaar zelf een onvergetelijke dag waarbij je adrenaline peil enorm omhoog zal gaan! Onze begeleiding leert je de basis van het varen. Voordat je het water op gaat krijg je een veiligheidsvest aan. Vervolgens vaar je met de RIB Powerboat varen tot snelheden van 80 tot 100 kilometer per uur naar een locatie vanaf het water in de omgeving van Amsterdam en weer terug. Met grote snelheden over het water racen terwijl je het racemonster zelf onder controle houdt. Na korte theorie- en uitgebreide praktijkles het Powerboat certificaat in ontvangst mogen nemen. Een gegarandeerd spectaculaire ervaring voor uw teamuitje, afdelingsuitje of vrijgezellendag!
Vanaf

49,50 p.p.

Borrelboot Amsterdam

, ,

Borrelboot Amsterdam is een onvergetelijke vaartocht door de grachten van de hoofdstad!

Aan boord van de Borrelboot Amsterdam gaat u gedurende anderhalf uur varen door de prachtige grachten van Amsterdam. De Borrelboot Amsterdam is geheel verzorgd inclusief Hollandse Bar (bier, wijn en fris)!  Drankjes zijn inclusief en onbeperkt te bestellen tijdens de1,5 uur durende rondvaart op de borrelboot Amsterdam. Onder genot van een heerlijk drankje geniet u van onze prachtige hoofdstad.  We varen onder andere langs imponerende monumenten met pittoreske gevels, Het VOC-schip, het Anne Frankhuis, de Wallen, Jordaan, de Amsterdamse haven en de Zevenbogen-bruggengracht. Op deze manier heeft u de stad nooit eerder gezien! Onbeperkt pimpelen aan de Hollandse bar en optimaal genieten van het uitzicht en de sfeer aan boord, dat is onze Borrelboot Amsterdam!
Vanaf

34,50 p.p.