Bedrijfsuitje in Amsterdam is onderdeel van Monsterevents. +31(0)20-3037300|info@bedrijfsuitjeinamsterdam.nl

Sloepen Game Amsterdam

, , , ,

Een spannende competitie over de grachten tijdens onze Sloepen Game Amsterdam!

Tijdens onze Sloepen Game Amsterdam gaat u zelfstandig door het centrum van Amsterdam varen. Samen met uw team gaat u een route volgen, vragen beantwoorden en uw medespelers zoveel mogelijk aftroeven. Om succesvol te zijn in deze game is een goede taakverdeling een vereiste! Het is geheel aan u! Voor de vaarrichting ontvangt u steeds foto. Vaar naar de locatie van de foto en beantwoord daar een vraag of voer een opdracht uit. Bij dit spel gaat het niet om snelheid maar vooral om originaliteit en creatief oplossen van de vragen en de opdrachten. Beleef deze spannende competitie op de Amsterdamse grachten, geniet van de prachtige grachten gordels en strijd met uw team voor de felbegeerde trofee tijdens onze Sloepen Game Amsterdam. 
Vanaf

32,50 p.p.

Expeditie Robinson in Amsterdam

, , ,

Heeft u de afgelopen seizoenen ook zo genoten van de spannende proeven van Expeditie Robinson?

 Dit is uw kans om zelf eens te ervaren hoe het is om een echte Robinson te zijn! Dit unieke teambuilding uitje staat in het teken van afzien, uitdaging, ontberingen, strijd en uiteraard veel mooie momenten. Een combinatie van durf, behendigheid en kracht zijn essentieel om deze spannende Robinson Crusoe ervaring te winnen. Wij hebben verschillende onderdelen voor u klaar staan waar u zelf een keuze uit kunt maken om zo uw unieke dag samen te stellen. Na een sportieve dag vol teambuilding, bepalen de deelnemende teams samen wie de expeditie het best heeft doorstaan door middel van een spannende eilandraad. Wij hebben verschillende geschikte locaties in Amsterdam voor een spannende Expeditie Robinson. Doordat wij de Expeditie Robinson op zowel indoor als outdoor locaties kunnen aanbieden, kan dit evenement het gehele jaar plaatsvinden. Met de benodigde aankleding toveren wij elk stuk zand om in een geschikte locatie in Amsterdam.
Vanaf

39,50 p.p.

Indoor Teambuilding Amsterdam

, , ,

De naam van deze teambuilding activiteit in Amsterdam zegt al genoeg: Indoor Teambuilding!

Binnen op een locatie in Amsterdam gaat u met uw collega’s laten zien hoe goed jullie kunnen samenwerken! Mooi of slecht weer, de Indoor teambuilding gaat altijd door! Alles draait tijdens deze dag om samenwerking en communiceren. Op onze indoor locatie nabij Amsterdam bieden wij u diverse indoor teambuilding activiteiten aan. U kunt het programma zelf samenstellen. Er zijn verschillende activiteiten te kiezen. Bij de ene activiteit draait het allemaal om jullie sportiviteit, zoals karten en lasergamen. Bij de andere activiteit draai het allemaal om ontspanning, zoals het bowlen op een baan met spectaculaire verlichting en muziek, want de sfeer is natuurlijk ook belangrijk bij ons in Amsterdam!

Vanaf

22,50 p.p.

Zeskamp & Teamspirit in Amsterdam

, , ,

Samenwerken, competitiviteit en plezier, dit zijn de rode lijnen tijdens de Zeskamp & Teamspirit in Amsterdam!

 Tijdens de Zeskamp & Teamspirit in Amsterdam gaan u en uw collega’s de strijd aan tijdens de verschillende onderdelen. Hét perfecte bedrijfsuitje dat gefocust is op teambuilding, samenwerken, competitiviteit en plezier. Tijdens deze actieve en gezellige meerkamp is het volledige programma gericht op samenwerking in teamverband, ergens in de omgeving van Amsterdam. U wordt opgedeeld in meerdere teams. Met uw eigen team gaat u de strijdt aan tegen uw collega’s. Teambuilding, communicatie, inzicht en doorzettingsvermogen zijn hier van essentieel belang. Een aantal voorbeelden van onderdelen zijn: Transport, knotshockey, watersurvival en beachvolleybal.

Het Zeskamp & Teamspirit bedrijfsuitje is te houden op diverse locaties in Amsterdam.

Vanaf

29,50 p.p.

Zeepkist pimpen in Amsterdam

, , ,

Je eigen zeepkist pimpen om vervolgens te racen tegen je collega’s!

Tijdens het actieve- en creatieve teambuilding uitje Pimp my Zeepkist in Amsterdam kunt u samen met uw team uw eigen zeepkist pimpen waarna u hier in gaat racen in teams van maximaal 7 personen. Voorafgaand aan de race kunnen er door middel van het maken van opdrachten GP’s worden verdiend, wat de munteenheid van het spel is. Vervolgens kunnen de GP’s ingewisseld worden in de speciale Tuning Zeepkisten shop. In deze shop kunnen onderdelen gekocht worden waarmee de zeepkist gepimpt kan worden, waarmee ten slotte geraced gaat worden. Het is een leuke uitdaging om de meest creatieve zeepkist op te ‘pimpen’ samen met uw team collega’s of vrienden samen te stellen.
Vanaf

45,00 p.p.

GPS spel : City Battle in Amsterdam

, , , , , ,

Het GPS spel : City Battle in Amsterdam is niet alleen super leuk, maar ook competitief en interactief!

Met je mobiele telefoon of smart phone in de hand, krijg je de opdrachten door en kun je het andere team volgen. Tijdens dit spel draait alles om doorzettingsvermogen, behendigheid, gezond verstand en een behoorlijke dosis lef! Overwin samen met uw team de uitdagingen die u tijdens het GPS spel tegenkomt en streef naar één doel: de overwinning! Tijdens de GPS City Battle ga je op zoek naar verschillende foto aanwijzingen. Met elke gevonden foto worden er punten verdient, deze kunnen ook in de challenge area verdient worden.In het midden van het City Battle gebied wordt een challange area ingericht. Deze plek kan door teams bezocht worden om verschillende challenges uit te voeren. Door slim te spelen kan de challenge area vaker bezocht worden en zullen er extra punten verdient worden!
Vanaf

24,50 p.p.

Fort adventure in Amsterdam

, , ,

Fort Adventure speelt zich af op een Fort eiland vlak bij Amsterdam!

Fort Adventure als bedrijfsuitje in Amsterdam! U zult in verschillende teams door het gangenstelsel heen moeten dwalen om de opdrachten samen met u team te voldoen. Tijdens deze uitdagende dag staan teambuilding en avontuur centraal. Het avontuur begint al op de boot richting het ford, dit kan in de ochtend zijn, maar ook in de middag. Het programma hangt af van de categorie die u kiest. De categorieën waaruit gekozen kan worden zijn de volgende: Tocht door het gangenstelsel; avontuur; teambuilding; culturele rondleiding of bijzondere activiteiten (tegenover een meerprijs).

 

Vanaf

85,00 p.p.

Strandactiviteiten in Amsterdam

, , ,

Onze strandactiviteiten in Amsterdam zijn ontspannend maar sportief!

Strandactiviteiten als bedrijfsuitje of personeelsfeest in Amsterdam! U kunt uw eigen programma samenstellen op het gebied van strandactiviteiten en verschillende workshops. Op deze manier is er voor iedereen een leuke activiteit bij! Tijdens de strandactiviteiten wordt jullie samenwerking in teamverband op de proef gesteld, terwijl u tijdens een workshop u kwaliteiten kunt tonen tijdens het golfsurfen of een dans- en muziek workshop! Al deze ingrediënten zorgen voor de perfecte Beachdag in Amsterdam voor u en uw collega’s, een dag waar u nog lang over na zult praten.
Vanaf

29,50 p.p.

Rijden in een lelijke Eend in Amsterdam

, , ,

U gaat een dag rijden in een lelijke Eend in de omgeving van Amsterdam!

Met dit leuke authentieke vervoersmiddel gaat u de omgeving van Amsterdam verkennen. Maar niet alleen verkennen, tijdens deze dag staan teambuilding en avontuur centraal. Tijdens de route in de lelijke eend komt u langs verschillende posten waar u een opdracht moet uitvoeren, zoals het blind file parkeren. Degene die alle opdrachten in Amsterdam het beste uitvoert krijgt een passende prijs! De tocht kenmerkt zich door de vele stops onderweg die de autorit extra aantrekkelijk maken. Ook komt u hindernissen zoals een veerpont of een kudde schapen op de weg tegen. Oefeningen met de auto’s, vragenlijsten én klassementsproeven zoals Eendologie of Labyreend  bij lokale bezienswaardigheden zorgen voor de nodige spanning en de punten…
Vanaf

85,00 p.p.

Highland Games in Amsterdam

, ,

De Schotse Highland Games is een actief evenement van formaat waarbij teamspirit onontbeerlijk is!

De naam van deze teambuilding acitiviteit in Amsterdam is overgevlogen vanuit Schotland. Toen vijanden de Kelten en de Pickten op najaarsjacht gingen, onstonden deze ‘Highland Games’. Tijdens de Highland Games worden u en uw collega’s in teams onderverdeeld om verschillende spel onderdelen uit te voeren. Samen werken aan een mooi teamresultaat, waarbij elementen als kracht, snelheid, souplesse en teamgeest uiteindelijk het eindresultaat bepalen. U zult een gezellige middag in de omgeving van Amsterdam beleven, samen met uw collega’s, waarbij samenwerking centraal staat. Verder kunt u zelf het programma samenstellen, u kunt een keuze maken uit onder andere: hamerslingeren, kogelstoten, touwtrekken en nog veel meer!
Vanaf

32,50 p.p.

The Hangover in Amsterdam

, , , ,

Wie kent de hilarische film ‘The Hangover’ niet?

Zoeken jullie als bedrijfsuitje of vrijgezellendag een origineel stadsspel ofwel city game in Amsterdam? Speel dan ons spel The Hangover in Amsterdam tijdens een vrijgezellendag of bedrijfsuitje. In dit stads spel word je samen met je collega’s of vrienden in uw eigen kater, een Hangover ondergedompeld. Dit is het type kater waarbij je compleet bent bent vergeten wat er gisteren is gebeurd! Probeer te achterhalen in Amsterdam waar je bent geweest en voer ludieke en hilarische opdrachten uit en hopelijk weten jullie waar jullie vriend is en van wie die baby is…
Vanaf

24,50 p.p.

Flyboarden in Amsterdam

, ,

Ben jij de nieuwe James Bond? Dan is Flyboarden echt wat voor jou!

Deze ervaring moet je hebben! Tijdens de workshop Flyboarden in Amsterdam leer je de verschillende technieken van flyboarden, zoals een draai maken van 360 graden of het duiken als een dolfijn. Misschien denk je voorafgaand aan de Flyboard workshop dat je dit allemaal niet kunt, maar je zult jezelf gaan verbazen! Hou jij er van om nieuwe en vooral stoere gadgets uit te proberen? Dan is Flyboarden echt is voor jouw en je vrienden. Verras je vrienden met deze unieke Experience en je krijgt les in deze nieuwste extreme vorm van watersport Flyboarden . Na een korte en gedegen instructie ga je direct het water op en zul je binnen enkele minuten al voldoende controle hebben en het Flyboarden beheersen. Als een ware superheld vliegen boven en over het water  van boven naar beneden van links naar rechts geweldige duikvluchten maken, een dag om nooit meer te vergeten. Onze sensationele Experience duurt ongeveer 30 min. en bestaat uit twee onderdelen, allereerst een stukje theorie ± 10 min., instructies voor de apparatuur en hoe kun je het best balanceren op het Flyboard. Uiteraard gaat je in het tweede deel de zojuist geleerde theorie meteen in praktijk brengen! 
Vanaf

65,00 p.p.

Quad rijden in Amsterdam

, , ,

Quad rijden is een actieve en sportieve bezigheid!

Met je deelname aan de Quad Experience in Amsterdam beleef je een dag vol met avontuur!
De quads bevinden zich in een bosrijkomgeving. Voordat je echt gaat quad rijden, krijg je eerst uitleg van een instructeur. Deze quad instructeur leert je de fijne kneepjes van de quad, slippen en springen en zal er voor zorgen dat je veilig rijdt maar ook dat je het rijden aandurft! Na afloop kun je onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig napraten over deze onvergetelijke quad dag.

Vanaf

45,00 p.p.

Boer Zoekt Vrouw

, ,

Wie kent Boer Zoekt Vrouw niet? Beleef het nu zelf tijdens ons bedrijfsuitje Boer Zoekt Vrouw!

Tijdens ons bedrijfsuitje Boer Zoekt Vrouw wordt uw groep opgedeeld in verschillende teams met ieder een eigen kleur. Vervolgens gaat u samen met uw team de strijd aan met uw collega’s. Wie bereikt als eerst ‘de boerderij’? Tijdens de route naar de boerderij komt u verschillende malen langs punten waar jullie worden geconfronteerd met diverse opdrachten.  Leuke feitjes over het boerenleven en hilarische opdrachten zorgen voor een competitieve maar vooral een gezellig ochtend, middag of avond. Wie van jullie heeft het meeste kennis van het boerenleven en wie kent elkaar het beste? Leer elkaar op een ontspannen en unieke wijze beter kennen en krijg een beter beeld van uw collega’s. Ons bedrijfsuitje Boer Zoekt Vrouw is dan ook goed geschikt als teambuildingsuitje! Bent u een echte teamplayer en komt u samen met uw team als winnaar uit de bus?
Vanaf

27,50 p.p.

Kroegentocht in Amsterdam

, , ,

Een kroegentocht in de gezelligste buurt van Nederland? Ontdek de bekendste kroegen en mooie plekken in onze hoofdstad!

Amsterdam en een kroegentocht? De perfecte combinatie! Onze rasechte Amsterdamse kroegentijgers verzorgen jullie tour langs de meest gezellige kroegen van Amsterdam. Bekende cafés zijn onder ander: Lowietje, Rooie Nelis en Bolle Jan. Tijdens de Kroegentocht in Amsterdam vertellen de gidsen jullie leuke informatie over de verschillende kroegen. En natuurlijk kunnen de borrels niet ontbreken! Onze gezellige kroegentocht in de hoofdstad Amsterdam kan overdag of in de avond worden gehouden. De Amsterdamse sfeer is er van vroeg tot laat te proeven, dus dat lopen jullie zeker niet mis!
Vanaf

12,50 p.p.

Gooische Vrouwen Stadsspel

, , , , ,

Bij het Gooische Vrouwen Stadsspel is niets te gek! Veel geld, glamour en luxe!

Bent u een vrouw die gek is op luxe, winkelen en wel van een drankje op zijn tijd houdt? Dan hebben wij een passend spel voor u en uw vriendinnen! Dit Gooische Vrouwen Stadsspel in Amsterdam is, net zoals de levens van de dames in de gelijknamige film, helemaal over de top! Leef uzelf voor één dag in de personages in en voer echte ‘Gooische’ opdrachten uit: U ontvangt van ons een opdrachtenboekje en hulpmiddelen om de opdrachten uit te voeren ergens in Amsterdam. Bij elke opdracht is er een personage uit de film gekoppeld. Voorbeeld van een opdracht is het opmaken van één van uw vriendinnen of uzelf als een echte Gooische Vrouw die niet vies is van wat botox hier en daar. Oftewel een dag waarin heel veel glamour en plezier gegarandeerd is! Achteraangaande aan de workshop zult u het beeldmateriaal van deze onvergetelijke dag mee naar huis krijgen, zodat u nog lang kunt nagenieten van ons Gooische Vrouwen Stadsspel!
Vanaf

24,50 p.p.

Swipe Out Amsterdam

, , , , ,

Swipe Out is een bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenweekend met sportieve actie op een waanzinnige hindernisbaan!

De Swipe Out in Amsterdam staat in het teken van een uitdagend parcours waarbij het gebruik van uw eigen spierkracht belangrijk is! Swipe Out is een variant op het bekende tv-programma ‘Wipe Out’ en is geschikt voor jong- en oud, als teambuilding uitje voor u en uw collega’s of vriendengroep. Gezonde concurrentie is nooit verkeerd en uw leert elkaar kennen in niet-dagelijkse maar zeer uitdagende situaties, op onze mooie locatie bij Amsterdam. Niks is verplicht, maar elkaar aanmoedigen is ook belangrijk voor de teamspirit!

Wanneer u durft om aan dit uitje te deelnemen zult u grote hindernissen moeten overwinnen waarbij er een grote kans is dat u zult vallen. Hilarische momenten komen dus zeker aan bod! Het programma is voor jong en oud, dus ideaal voor uw eigen bedrijfsuitje of vriendenuitje in Amsterdam!

Vanaf

55,00 p.p.

Directeur Ontvoerd Stadsspel

, , ,

Directeur Ontvoerd Stadsspel, uw eigen unieke ontvoeringszaak op maat gemaakt!

Gewoon een dag zoals alle andere, tenminste, dat denkt u… Er wordt een schokkende videoboodschap bezorgd, die vooraf met de directeur is opgenomen. De directeur is ontvoerd in de stad! Deze moet vrijgekocht worden door het verzamelen van losgeld. Hierbij spelen samenwerking met uw collega’s en stressbestendigheid een grote rol.

Tijdens ons Directeur Ontvoerd Stadsspel krijgt iedereen een team toegewezen. Vervolgens gaan de teams los van elkaar de stad Amsterdam verkennen, op zoek naar punten. De punten kunnen binnengehaald worden door bijvoorbeeld op zoek te gaan naar geheime aanwijzingen of het kraken van een kluis. Hiernaast worden er nog veel meer programma opties aangeboden, zodat u uw eigen unieke Directuer Ontvoerd Stadssspel kan samenstellen! Als het spel is gespeeld, volgt er een met het winnende team een onderhandelingsproces met de ontvoerders om de directeur vrij te kopen. Daarna wordt er gezellig ergens in Amsterdam wat gedronken, als het goed is samen met de directeur!

Vanaf

47,50 p.p.

Lipdub Workshop

, , , ,

Maak samen met al je collega´s of vrienden een videoclip tijdens onze Lipdub Workshop in Amsterdam!

Lipdub, de term komt u vast wel bekend voor maar weet u ook waar het voor staat? Tijdens onze Lipdub Workshop in Amsterdam komt u hier al dansend achter! Een lipdub is een muziekvideo waarbij een groep collega’s of vrienden gedurende de clip mee playbacken. Een lipdub kan gemaakt worden door een grote of kleine groep personen op verschillende locaties, het ligt er aan hoe groot uw bedrijf of vrienden groep is! Voorafgaand aan het maken van de Lipdub krijgt u eerst met elkaar de tijd om te brainstormen. Alle verschillende locaties waarin steeds andere personen te zien zijn worden op het einde aan elkaar geplakt. Door middel van een lipdub kan u promotie maken voor uw bedrijf, maar u kunt de video natuurlijk ook gewoon voor jullie plezier opnemen! Welke boodschap de libdup ook heeft, tijdens de opnamen is plezier gegarandeerd!
Vanaf

29,50 p.p.