Bedrijfsuitje in Amsterdam is onderdeel van Monsterevents. +31(0)20-3037300|info@bedrijfsuitjeinamsterdam.nl

Sloepen Game Amsterdam

, , , ,

Een spannende competitie over de grachten tijdens onze Sloepen Game Amsterdam!

Tijdens onze Sloepen Game Amsterdam gaat u zelfstandig door het centrum van Amsterdam varen. Samen met uw team gaat u een route volgen, vragen beantwoorden en uw medespelers zoveel mogelijk aftroeven. Om succesvol te zijn in deze game is een goede taakverdeling een vereiste! Het is geheel aan u! Voor de vaarrichting ontvangt u steeds foto. Vaar naar de locatie van de foto en beantwoord daar een vraag of voer een opdracht uit. Bij dit spel gaat het niet om snelheid maar vooral om originaliteit en creatief oplossen van de vragen en de opdrachten. Beleef deze spannende competitie op de Amsterdamse grachten, geniet van de prachtige grachten gordels en strijd met uw team voor de felbegeerde trofee tijdens onze Sloepen Game Amsterdam. 
Vanaf

32,50 p.p.

GPS spel : City Battle in Amsterdam

, , , , , ,

Het GPS spel : City Battle in Amsterdam is niet alleen super leuk, maar ook competitief en interactief!

Met je mobiele telefoon of smart phone in de hand, krijg je de opdrachten door en kun je het andere team volgen. Tijdens dit spel draait alles om doorzettingsvermogen, behendigheid, gezond verstand en een behoorlijke dosis lef! Overwin samen met uw team de uitdagingen die u tijdens het GPS spel tegenkomt en streef naar één doel: de overwinning! Tijdens de GPS City Battle ga je op zoek naar verschillende foto aanwijzingen. Met elke gevonden foto worden er punten verdient, deze kunnen ook in de challenge area verdient worden.In het midden van het City Battle gebied wordt een challange area ingericht. Deze plek kan door teams bezocht worden om verschillende challenges uit te voeren. Door slim te spelen kan de challenge area vaker bezocht worden en zullen er extra punten verdient worden!
Vanaf

24,50 p.p.

The Hangover in Amsterdam

, , , ,

Wie kent de hilarische film ‘The Hangover’ niet?

Zoeken jullie als bedrijfsuitje of vrijgezellendag een origineel stadsspel ofwel city game in Amsterdam? Speel dan ons spel The Hangover in Amsterdam tijdens een vrijgezellendag of bedrijfsuitje. In dit stads spel word je samen met je collega’s of vrienden in uw eigen kater, een Hangover ondergedompeld. Dit is het type kater waarbij je compleet bent bent vergeten wat er gisteren is gebeurd! Probeer te achterhalen in Amsterdam waar je bent geweest en voer ludieke en hilarische opdrachten uit en hopelijk weten jullie waar jullie vriend is en van wie die baby is…
Vanaf

24,50 p.p.

Mannen tegen Vrouwen Stadsspel

, , , ,

Er is geen enkele strijd zo typerend en van alle tijden als de strijd mannen tegen vrouwen!

Deze quiz is hilarisch om te spelen met uw collega’s of met uw vrienden- of vrijgezellen groep in Amsterdam. Tijdens het Stadsspel Mannen tegen Vrouwen komt de waarheid boven tafel. Alle verschillen tussen mannen en vrouwen worden met dit spel besproken. U zult tijdens deze quiz veel herkennen, maar ook ontkennen! Mannen tegen Vrouwen is een grappig spel om te spelen tijdens de borrel of tijdens het diner in een restaurant in Amsterdam, waarbij teamwork en het spel behendig spelen belangrijk zijn. Voorafgaand aan de quiz zullen de spelregels uitgelegd worden. De quiz bestaat uit meerdere rondes. Voor elke ronde zult u zich in moeten leven in het andere geslacht zodat u er met de winst vandoor gaat. Leef u in, verplaats u in de mannen of juist in de vrouwen en win de battle!.
Vanaf

24,50 p.p.

Ranking the Stars stadsspel

, , , ,

 Hoe beoordeel jij je collega’s, vrienden of teamleden. En hoe beoordelen ze jou? Ontdek het tijdens het Ranking the Stars stadsspel!

Tijdens het Ranking the Stars stadsspel in Amsterdam leert u uw collega’s, vrienden- of vrijgezellengroep op een andere, leuke manier kennen. Misschien weet u wel veel minder over een persoon dan u denkt! Ranking the Stars is een bekende televisie quiz. Bij ons kunt u zelf deze quiz spelen. Het gaat als volgt: Voorafgaand aan het spel worden aan elke deelnemer de meest gekke vragen gesteld. Vervolgens moeten de vragen gekoppeld worden aan de deelnemers. Hilarische momenten en verhalen gegarandeerd tijdens het Ranking the Stars stadsspel! En wat blijkt na afloop van het spel, wist u echt zo veel van uw collega’s of vrienden of heeft u elkaar nu veel beter leren kennen?
Vanaf

24,50 p.p.

Ik hou van Holland stadsspel

, , , , ,

Beleef het ‘Oranjegevoel’ met uw collega’s of vrienden tijdens het hilarische Ik hou van Holland stadsspel in Amsterdam!

Zin in een oer-Hollands gezelligheidsuitje met een Hollands tintje in Amsterdam? U kunt nu het populaire televisieprogramma van de zaterdagavond, Ik hou van Holland, zelf beleven in hartje Amsterdam! Wat weet uw team eigenlijk van ons kleine kikkerlandje en Amsterdam? oe goed bent u tijdens de algemene kennisronde; De Waddeneilanden hoeveel kunt u er opnoemen? Hoeveel authentieke molens telt Nederland? De veelgevreesde spellingsronde mag tijdens Ik hou van Holland stadsspel natuurlijk niet missen. Kun je dat ook zingen of spellen? Voer de verschillende opdrachten uit, scoor de meeste punten en win het stadsspel  Test uw kennis van ons prachtige landje nu en gier mee tijdens ons gezellige Ik hou van Holland stadsspel!!
Vanaf

24,50 p.p.

Ontmasker de Mol Stadsspel

, , , , ,

Tijdens het Ontmasker de Mol stadsspel in Amsterdam is niemand meer te vertrouwen! Zelfs u niet!

Ontmasker de Mol is natuurlijk geïnspireerd op het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’. Vandaag speelt u dit ludieke Ontmasker de Mol stadsspel vol adrenaline en sensatie in Amsterdam. Zelfs uw meest betrouwbare collega’s zijn vandaag niet meer te vertrouwen! Wie is de grote saboteur in het spel? Wie weet als eerste de Mol te ontmaskeren?! Uw meest betrouwbare collega’s of vrienden binnen uw afdeling of groep zijn tijdens dit bedrijfsuitje stuk voor stuk verdacht. Tijdens het Ontmasker de Mol stadsspel is niks te voorspellen, of toch wel? Zeker bent u alleen van uw eigen rol deze dag… bent u de Mol?! Of weet u de Mol te ontmaskeren? Wie van uw collega’s kan u vertrouwen en wie houdt de boel voor de gek? Ontdek het nu tijdens het Ontmasker de Mol stadsspel in Amsterdam!! 
Vanaf

22,50 p.p.

Gooische Vrouwen Stadsspel

, , , , ,

Bij het Gooische Vrouwen Stadsspel is niets te gek! Veel geld, glamour en luxe!

Bent u een vrouw die gek is op luxe, winkelen en wel van een drankje op zijn tijd houdt? Dan hebben wij een passend spel voor u en uw vriendinnen! Dit Gooische Vrouwen Stadsspel in Amsterdam is, net zoals de levens van de dames in de gelijknamige film, helemaal over de top! Leef uzelf voor één dag in de personages in en voer echte ‘Gooische’ opdrachten uit: U ontvangt van ons een opdrachtenboekje en hulpmiddelen om de opdrachten uit te voeren ergens in Amsterdam. Bij elke opdracht is er een personage uit de film gekoppeld. Voorbeeld van een opdracht is het opmaken van één van uw vriendinnen of uzelf als een echte Gooische Vrouw die niet vies is van wat botox hier en daar. Oftewel een dag waarin heel veel glamour en plezier gegarandeerd is! Achteraangaande aan de workshop zult u het beeldmateriaal van deze onvergetelijke dag mee naar huis krijgen, zodat u nog lang kunt nagenieten van ons Gooische Vrouwen Stadsspel!
Vanaf

24,50 p.p.

Swipe Out Amsterdam

, , , , ,

Swipe Out is een bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenweekend met sportieve actie op een waanzinnige hindernisbaan!

De Swipe Out in Amsterdam staat in het teken van een uitdagend parcours waarbij het gebruik van uw eigen spierkracht belangrijk is! Swipe Out is een variant op het bekende tv-programma ‘Wipe Out’ en is geschikt voor jong- en oud, als teambuilding uitje voor u en uw collega’s of vriendengroep. Gezonde concurrentie is nooit verkeerd en uw leert elkaar kennen in niet-dagelijkse maar zeer uitdagende situaties, op onze mooie locatie bij Amsterdam. Niks is verplicht, maar elkaar aanmoedigen is ook belangrijk voor de teamspirit!

Wanneer u durft om aan dit uitje te deelnemen zult u grote hindernissen moeten overwinnen waarbij er een grote kans is dat u zult vallen. Hilarische momenten komen dus zeker aan bod! Het programma is voor jong en oud, dus ideaal voor uw eigen bedrijfsuitje of vriendenuitje in Amsterdam!

Vanaf

55,00 p.p.

Crazy 88 Stadsspel

, , , ,

Crazy 88 Stadsspel, een doldwaze vrijgezellendag of bedrijfsuitje die bij iedereen lang in het geheugen gegrift zal staan!

Het Crazy 88 Stadsspel in Amsterdam staat in het teken van grappige opdrachten die telefonisch worden doorgegeven en in een bepaalde tijd volbracht moeten worden. Elk team wordt met een digitale foto- en videocamera de stad ingestuurd om de 15 opdrachten uit te voeren. Het is de uitdaging dat u de komische en gekke opdrachten van dit spel zo snel mogelijk uitvoert en vastlegd op foto en/of video als bewijsmateriaal. Hoe gekker de uitvoering, hoe meer punten u ontvangt!

Wie durft er het meest en kennen geen schaamte tijdens de opdrachten? Hoe gekker, hoe beter, hoe meer punten. Het team met de meeste punten wordt de winnaar. Aan het einde krijgt iedereen de DVD mee van de onvergetelijke dag in Amsterdam om het jaren later allemaal nog eens te beleven! 

Vanaf

24,50 p.p.