Over: Bedrijfsuitjeinamsterdam

Bedrijfsuitjeinamsterdam is de specialist op het gebied van bedrijfsuitjes in Amsterdam, maar ook bieden wij voor elke groep zoals een vriendinnengroep of vrijgezellengroep of personeelsdag een leuk uitje of arrangement aan.  Op onze website kunt u de leukste bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes of familieuitjes vinden.

Wij zijn graag uw persoonlijke assistent in het organiseren van een evenement!
Mocht u er niet er niet uitkomen of hulp nodig hebben, laat ons enthousiaste team u dan helpen!

Bedrijsuitjeinamstedam

Jan Hanzenstraat 108a
1053 SV Amsterdam
020-3037300

Wat klanten vinden van Bedrijfsuitjeinamsterdam

Met ons Marketing team hebben we een super geslaagde middag gehad tijdens de action painting workshop, allemaal lekker creatief bezig en mooie resultaten na afloop, we wisten niet dat we het in ons hadden. De 2 grote schilderijen die we gezamenlijk hebben gemaakt hangen stralend op ons kantoor.
Anouk , Forbo Flooring Marketing Nederland
Heel leuk. Goede mix tussen (inter)actief, competitie en lol. Prima voor teambuilding en -spirit. Met een zeer diverse groep een heel leuke dag gehad. Meeting ruimte top, activiteiten prima mix van actie, competitie en lol en afgesloten met voortreffelijk eten.
Marjolein, Danone
Bij toeval toen we zochten naar lipdub kwamen we dit zeilen tegen, een regatta met echte wedstrijdboten. Sportieve uitdaging en leuk teamevent! We hebben jullie dan maar ook meteen benaderd voor een andere activiteit die jullie uiteindelijk ook georganiseerd hebben.

Karin, ABN AMRO | International Clients
Wij hebben op verzoek van ons management een vraag gesteld, zij hebben op deze vraag snel en correct geantwoord en samen met hun hebben we deze 2 dagen vorm kunnen geven.
Eerste voorstel was voor ons management iets teveel “fun” dit is heel goed en snel aangepast aan de wensen van KPN.

De 2 dagen hebben plaatsgevonden op een hele goede locatie met vriendelijke mensen en gastvrij onthaal op een hele mooie locatie met prachtig weer (helaas was ons programma binnen maar dat was eigen keuze)
Eten en drinken was ook heel goed verzorgt en voldoende aanwezig, kamers voor overnachtig ook prima.
Dag 2 boot aan het eind van de dag ook een programma met golven en een korte opleiding hiervan, na het diner ging een ieder weer huiswaarts.

Wim, KPN (ZM CNS NS Nat Traditional & VAS)