Bedrijfsuitje in Amsterdam is onderdeel van Monsterevents. +31(0)20-3037300|info@bedrijfsuitjeinamsterdam.nl

Borrel- of dinerspel in Amsterdam

Onze borrel- en dinerspellen geven u een gezellige avond met een arrangement vol met spellen tijdens de borrel of tijdens het diner. Zelfs op een doordeweekse dag geniet u net zoals in het weekend, samen met uw collega’s of vriendengroep in Amsterdam. Tijdens diner- en borrel spellen leert u elkaar op een andere manier kennen en wordt jullie kennis op verschillende gebieden getest. De hele avond is gevuld met leuke, uitdagende gezelschapsspellen.

Wij bieden u de keuze uit onder andere ons populaire ‘Ik Hou van Holland’ borrel- of dinerspel waarbij uw kennis over Nederland wordt getest. Een ander populair spel is het ‘Ontmasker de Mol’ borrel- of diner spel, geïnspireerd door het bekende tv spel ‘Wie is de Mol?’ waarbij u geen enkele persoon binnen uw groep nog kan vertrouwen, alleen uzelf… Uw deelname aan de borrel spellen en diner spellen bezorgt u een gegarandeerd hilarische avond!

Interesse in één van de onderstaande diner spellen of bent u benieuwd welke andere leuke borrel- en diner spellen wij nog meer aanbieden? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers voor meer vrijblijvende informatie.

Bent u eigenlijk op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje in Amsterdam, bekijk dan onze diverse bedrijfsuitjes in Amsterdam. Of bent u op zoek naar een gezellige vrijgezellendag in Amsterdam, bekijk snel onze mogelijkheden!

Hieronder vindt u de meest populaire borrel- en diner spellen in de categorie Borrel- of Dinerspel in Amsterdam. 

De Borrel- en diner spellen die wij aanbieden

Moord dinerspel in Amsterdam

Moord dinerspel

Wie heeft deze moord gepleegd?! Ontdek het tijdens ons moord dinerspel!

Wat vreselijk! Er is een moord gepleegd hier in Amsterdam! Sterker nog, de dader bevindt zich onder de genodigden… Uw eigen CSI-thriller! De zaak zal vandaag tijdens het moord dinerspel worden opgelost! Onder het genot van lekkere drankjes en hapjes zult u helemaal opgaan in dit spannende Moord dinerspel terwijl u in teams probeert op een unieke locatie in Amsterdam -in een goed restaurant- de moordenaar te vinden. Aan het einde van het moord diner komt de waarheid boven water. Wie, waarom en hoe werd het slachtoffer omgebracht?
Vanaf

22,50 p.p.

Ik hou van Holland

Ik hou van Holland dinerspel in Amsterdam

Ik hou van Holland is een uniek uitje met een Hollands tintje in onze hoofdstad Amsterdam?

U kunt nu het populaire televisieprogramma van de zaterdagavond, Ik hou van Holland, zelf beleven in een van de sfeervolle en gezellige horecagelegenheden in hartje Amsterdam! Onder het genot van een borreltje of tijdens het diner wordt uw kennis over ons kikkerlandje op de proef gesteld! Hoe goed bent u tijdens de algemene kennisronde; De Waddeneilanden hoeveel kunt u er opnoemen? Hoeveel authentieke molens telt Nederland? De veelgevreesde spellingsronde mag tijdens Ik hou van Holland dinerspel natuurlijk niet missen.   Test uw kennis van ons prachtige landje nu en gier mee tijdens ons gezellige Ik hou van Holland dinerspel! 
Vanaf

22,50 p.p.

Ontmasker de mol

Ontmasker de mol dinerspel

Ben jij in staat de mol in je team te ontmaskeren? Kies dan voor Ontmasker de Mol als bedrijfsuitje!

Ontmasker de Mol is natuurlijk geïnspireerd op het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’. Speel het Ontmasker de Mol – Borrel- of dinerspel in één van de gezellige en sfeervolle horecagelegenheden van hartje Amsterdam. Uw meest betrouwbare collega’s zijn vandaag stuk voor stuk verdacht… Wie weet als eerste de Mol te ontmaskeren?! Uw meest betrouwbare collega’s of vrienden binnen uw afdeling of groep zijn tijdens dit bedrijfsuitje stuk voor stuk verdacht. Deze avond is niks te voorspellen, of toch wel? Zeker bent u alleen van uw eigen rol vanavond… bent u de Mol vanavond?! Of weet u de Mol te ontmaskeren? Wie van uw collega’s is te vertrouwen en wie houden de boel voor de gek? Ontdek het nu tijdens het Ontmasker de Mol bedrijfsuitje in Amsterdam!! 
Vanaf

22,50 p.p.

Ranking the stars

Ranking the Stars diner spel

Wees gewaarschuwd…, want tijdens het Ranking The Stars diner spel komt iedereen aan de beurt, dus ook jij!

Dacht u nou echt alles van uw collega’s te weten? U heeft het goed mis! Vandaag komt u te weten hoe iedereen écht in elkaar zit tijdens het gezellige en hilarische Ranking the Stars borrel- of dinerspel! Tijdens dit spel worden de meest hilarische en ongegeneerde vragen gesteld aan u en uw collega’s of vrienden. Wie heeft er vroeger een biseksuele periode gehad? Wie heeft de meeste bed partners gehad? Wie werd vroeger het meest uit de klas gestuurd? Na het Ranking The Stars uitje kijkt u heel anders naar uw collega’s of vrienden! Onder het genot van een borreltje of tijdens het diner worden u en uw collega’s op basis van deze vragen door elkaar gerankt. Welke collega heeft u op nummer één staan?!
Vanaf

24,50 p.p.

Crazy 88 walking diner

Crazy 88 diner spel

Tijdens het Crazy 88 Borrel- en diner spel is niets te gek!

 Crazy 88 als bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenuitje? U begint met het voorgerecht in één van de velen restaurants die Amsterdam rijk is, midden in het centrum van de stad. Na het voorgerecht wordt u verdeeld in teams en gaat u de strijd met elkaar aan. Durf uw grenzen te verleggen tijdens het Crazy 88 borrel- en diner spel! Na het voorgerecht gaat u met uw team en een eigen camera (ter controle achteraf) de stad in waar u spannende opdrachten uit gaat voeren. Vervolgens gaat u voor het hoofdgerecht naar een ander restaurant, waarna u weer door gaat met het uitvoeren van de opdrachten. Op tijd komen is wel belangrijk, dus zorg dat u uw dessert bij het laatste restaurant niet mist! Alles bij elkaar zal dit een avond in Amsterdam worden om nooit te vergeten!
Vanaf

49,50 p.p.

Pub Quiz in AMsterdam

Pub Quiz in Amsterdam

Combineer een gezellige borrel met een competitieve strijd tijdens onze Pub Quiz in Amsterdam!

Gezellig in een bar of café in Amsterdam met uw vrienden of collega’s de meest hilarische vragen beantwoorden tijdens onze Pub Quiz in Amsterdam! In verschillende teams krijgt u in verschillende rondes vragen over een de categorieën. Beantwoordt uw team de vraag goed, dan krijgen jullie een punt! Naast het spelen in teams is er nog een ronde waarin u individueel met elkaar de strijd aan gaat! Degene met de meeste punten ontvangt een passende prijs! Kortom, een leuke avond muziek herinneringen ophalen in een gezellige bar of café in Amsterdam, waarvoor u weer even diep in uw geheugen moet graven! De Pub Quiz is geschikt voor elke leeftijd, hij wordt gewoon aangepast op uw wensen! Ook kunt u eventueel zelf een aantal vragen doorgeven die u in de quiz terug wil zien komen, bijvoorbeeld over het bedrijf of de vrienden groep.
Vanaf

25,00 p.p.

Pop Quiz in Amsterdam

Pop Quiz in Amsterdam

Heeft u zin in een hilarische en swingende avond, dan is de Pop Quiz geschikt voor u en uw collega’s of vrienden!

Tijdens de Pop Quiz in Amsterdam herbeleefd u alle highlights van de muziek uit de jaren ‘70, ‘80, ‘90 en ‘10! De avond wordt geleid door onze presentatoren die u in teams verdelen. Elk team krijgt een teamcaptain. De presentatoren zullen vragen stellen over muziek, maar ze zullen u ook uitdagende spellen laten spelen! U zult merken dat er weer fijne herinneringen aan vroeger naar boven zullen komen… Samen met uw vrienden of collega’s beleefd u een super gezellige avond in een restaurant in Amsterdam en speel de Pop Quiz tijdens de borrel of tijdens het diner! Een hilarische avond is gegarandeerd.
Vanaf

24,50 p.p.

Borrelboot Amsterdam

Borrelboot Amsterdam

Borrelboot Amsterdam is een onvergetelijke vaartocht door de grachten van de hoofdstad!

Aan boord van de Borrelboot Amsterdam gaat u gedurende anderhalf uur varen door de prachtige grachten van Amsterdam. De Borrelboot Amsterdam is geheel verzorgd inclusief Hollandse Bar (bier, wijn en fris)!  Drankjes zijn inclusief en onbeperkt te bestellen tijdens de1,5 uur durende rondvaart op de borrelboot Amsterdam. Onder genot van een heerlijk drankje geniet u van onze prachtige hoofdstad.  We varen onder andere langs imponerende monumenten met pittoreske gevels, Het VOC-schip, het Anne Frankhuis, de Wallen, Jordaan, de Amsterdamse haven en de Zevenbogen-bruggengracht. Op deze manier heeft u de stad nooit eerder gezien! Onbeperkt pimpelen aan de Hollandse bar en optimaal genieten van het uitzicht en de sfeer aan boord, dat is onze Borrelboot Amsterdam!
Vanaf

34,50 p.p.