Bedrijfsuitje in Amsterdam is onderdeel van Monsterevents. +31(0)20-3037300|info@bedrijfsuitjeinamsterdam.nl

Een Amsterdams bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjeinamsterdam.nl biedt uw een uniek, onvergetelijk en vooral gezellig Amsterdams bedrijfsuitje of afdelingsuitje. Door deel te nemen aan één van onze onderstaande Amsterdamse bedrijfsuitjes, leeft u zich helemaal in de hoofdstad Amsterdam en leert u de stad op een andere manier kennen.

Wij geven u de ruime keuze uit borrel- en dinerspellen, (actieve) stadsspellen, bedrijfsfeesten, proeverijen en teambuildingsuitjes waarbij u en uw collega’s elkaar op een andere, prettige manier leren kennen, workshops, vaararrangementen door de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, bedrijfsuitjes en meer. Als organisatie, regelen wij graag een onvergetelijke ochtend, middag, avond of een gehele dag in Amsterdam voor u en uw collega’s, een bedrijfsuitje om nooit te vergeten!

Buiten het brede aanbod op onze website , maakt bedrijfsuitjeinamsterdam.nl uw uitstapje ook precies op maat en stemmen wij af op uw individuele wensen. Of u nu met 10 of 20.000 mensen komt, u kunt altijd bij ons terecht voor uw bedrijfsuitje of afdelingsuitje in Amsterdam

Interesse in één van de onderstaande bedrijfsuitjes of bent u benieuwd welke bedrijfsuitjes wij nog meer aanbieden? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers voor meer vrijblijvende informatie.

Bent u eigenlijk op zoek naar een knallend bedrijfsfeest in Amsterdam, bekijk dan onze diverse bedrijfsfeesten in Amsterdam. Of bent u eigenlijk op zoek naar een gezellige vrijgezellendag in Amsterdam, bekijk snel onze mogelijkheden!

Hieronder vindt u de meest populaire bedrijfsuitjes in de categorie bedrijfsuitje in Amsterdam.

Kijk hieronder voor een bedrijfsuitje in Amsterdam

Sloepen Game Amsterdam

Sloepen Game Amsterdam

Een spannende competitie over de grachten tijdens onze Sloepen Game Amsterdam!

Tijdens onze Sloepen Game Amsterdam gaat u zelfstandig door het centrum van Amsterdam varen. Samen met uw team gaat u een route volgen, vragen beantwoorden en uw medespelers zoveel mogelijk aftroeven. Om succesvol te zijn in deze game is een goede taakverdeling een vereiste! Het is geheel aan u! Voor de vaarrichting ontvangt u steeds foto. Vaar naar de locatie van de foto en beantwoord daar een vraag of voer een opdracht uit. Bij dit spel gaat het niet om snelheid maar vooral om originaliteit en creatief oplossen van de vragen en de opdrachten. Beleef deze spannende competitie op de Amsterdamse grachten, geniet van de prachtige grachten gordels en strijd met uw team voor de felbegeerde trofee tijdens onze Sloepen Game Amsterdam. 
Vanaf

32,50 p.p.

Workshop Goochelen

Workshop Goochelen

Magische kunsten, vlugge handen en onbegrijpende gezichten… Leer het nu tijdens onze Workshop Goochelen!

 Vertrouwt u uw zintuigen nog, niets is namelijk wat het lijkt, niets is wat het zou moeten zijn. Deze Magische workshop Goochelen neemt u mee in de wereld van de meester illusionisten. Leer in een handomdraai tegendraadse, onbegrijpelijke  en verrassende trucs. Creativiteit, teambuilding en presentatie vormen de rode draad tijdens dit bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenuitje. Ware entertainment tijdens onze Workshop Goochelen waarbij het niet zozeer gaat om de truc, maar vooral op de manier hoe deze wordt uitgevoerd. U zal alles leren over de fijne kneepjes van het goochelvak. Presentatie, afleiding en rap vingerwerk, onder professionele begeleiding van  onze goochelaar leert u alle aspecten om een truc tot in de finesse te beheersen.

 
Vanaf

29,50 p.p.

 

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson in Amsterdam

Heeft u de afgelopen seizoenen ook zo genoten van de spannende proeven van Expeditie Robinson?

 Dit is uw kans om zelf eens te ervaren hoe het is om een echte Robinson te zijn! Dit unieke teambuilding uitje staat in het teken van afzien, uitdaging, ontberingen, strijd en uiteraard veel mooie momenten. Een combinatie van durf, behendigheid en kracht zijn essentieel om deze spannende Robinson Crusoe ervaring te winnen. Wij hebben verschillende onderdelen voor u klaar staan waar u zelf een keuze uit kunt maken om zo uw unieke dag samen te stellen. Na een sportieve dag vol teambuilding, bepalen de deelnemende teams samen wie de expeditie het best heeft doorstaan door middel van een spannende eilandraad. Wij hebben verschillende geschikte locaties in Amsterdam voor een spannende Expeditie Robinson. Doordat wij de Expeditie Robinson op zowel indoor als outdoor locaties kunnen aanbieden, kan dit evenement het gehele jaar plaatsvinden. Met de benodigde aankleding toveren wij elk stuk zand om in een geschikte locatie in Amsterdam.
Vanaf

39,50 p.p.

Indoor Teambuilding Amsterdam

De naam van deze teambuilding activiteit in Amsterdam zegt al genoeg: Indoor Teambuilding!

Binnen op een locatie in Amsterdam gaat u met uw collega’s laten zien hoe goed jullie kunnen samenwerken! Mooi of slecht weer, de Indoor teambuilding gaat altijd door! Alles draait tijdens deze dag om samenwerking en communiceren. Op onze indoor locatie nabij Amsterdam bieden wij u diverse indoor teambuilding activiteiten aan. U kunt het programma zelf samenstellen. Er zijn verschillende activiteiten te kiezen. Bij de ene activiteit draait het allemaal om jullie sportiviteit, zoals karten en lasergamen. Bij de andere activiteit draai het allemaal om ontspanning, zoals het bowlen op een baan met spectaculaire verlichting en muziek, want de sfeer is natuurlijk ook belangrijk bij ons in Amsterdam!

Vanaf

22,50 p.p.

Zeskamp

Zeskamp & Teamspirit in Amsterdam

Samenwerken, competitiviteit en plezier, dit zijn de rode lijnen tijdens de Zeskamp & Teamspirit in Amsterdam!

 Tijdens de Zeskamp & Teamspirit in Amsterdam gaan u en uw collega’s de strijd aan tijdens de verschillende onderdelen. Hét perfecte bedrijfsuitje dat gefocust is op teambuilding, samenwerken, competitiviteit en plezier. Tijdens deze actieve en gezellige meerkamp is het volledige programma gericht op samenwerking in teamverband, ergens in de omgeving van Amsterdam. U wordt opgedeeld in meerdere teams. Met uw eigen team gaat u de strijdt aan tegen uw collega’s. Teambuilding, communicatie, inzicht en doorzettingsvermogen zijn hier van essentieel belang. Een aantal voorbeelden van onderdelen zijn: Transport, knotshockey, watersurvival en beachvolleybal.

Het Zeskamp & Teamspirit bedrijfsuitje is te houden op diverse locaties in Amsterdam.

Vanaf

29,50 p.p.

Zeepkist pimpen in Amsterdam

Je eigen zeepkist pimpen om vervolgens te racen tegen je collega’s!

Tijdens het actieve- en creatieve teambuilding uitje Pimp my Zeepkist in Amsterdam kunt u samen met uw team uw eigen zeepkist pimpen waarna u hier in gaat racen in teams van maximaal 7 personen. Voorafgaand aan de race kunnen er door middel van het maken van opdrachten GP’s worden verdiend, wat de munteenheid van het spel is. Vervolgens kunnen de GP’s ingewisseld worden in de speciale Tuning Zeepkisten shop. In deze shop kunnen onderdelen gekocht worden waarmee de zeepkist gepimpt kan worden, waarmee ten slotte geraced gaat worden. Het is een leuke uitdaging om de meest creatieve zeepkist op te ‘pimpen’ samen met uw team collega’s of vrienden samen te stellen.
Vanaf

45,00 p.p.

GPS spel : City Battle in Amsterdam

Het GPS spel : City Battle in Amsterdam is niet alleen super leuk, maar ook competitief en interactief!

Met je mobiele telefoon of smart phone in de hand, krijg je de opdrachten door en kun je het andere team volgen. Tijdens dit spel draait alles om doorzettingsvermogen, behendigheid, gezond verstand en een behoorlijke dosis lef! Overwin samen met uw team de uitdagingen die u tijdens het GPS spel tegenkomt en streef naar één doel: de overwinning! Tijdens de GPS City Battle ga je op zoek naar verschillende foto aanwijzingen. Met elke gevonden foto worden er punten verdient, deze kunnen ook in de challenge area verdient worden.In het midden van het City Battle gebied wordt een challange area ingericht. Deze plek kan door teams bezocht worden om verschillende challenges uit te voeren. Door slim te spelen kan de challenge area vaker bezocht worden en zullen er extra punten verdient worden!
Vanaf

24,50 p.p.

Fort adventure

Fort adventure in Amsterdam

Fort Adventure speelt zich af op een Fort eiland vlak bij Amsterdam!

Fort Adventure als bedrijfsuitje in Amsterdam! U zult in verschillende teams door het gangenstelsel heen moeten dwalen om de opdrachten samen met u team te voldoen. Tijdens deze uitdagende dag staan teambuilding en avontuur centraal. Het avontuur begint al op de boot richting het ford, dit kan in de ochtend zijn, maar ook in de middag. Het programma hangt af van de categorie die u kiest. De categorieën waaruit gekozen kan worden zijn de volgende: Tocht door het gangenstelsel; avontuur; teambuilding; culturele rondleiding of bijzondere activiteiten (tegenover een meerprijs).

 

Vanaf

85,00 p.p.

Strandactiviteiten in Amsterdam

Strandactiviteiten in Amsterdam

Onze strandactiviteiten in Amsterdam zijn ontspannend maar sportief!

Strandactiviteiten als bedrijfsuitje of personeelsfeest in Amsterdam! U kunt uw eigen programma samenstellen op het gebied van strandactiviteiten en verschillende workshops. Op deze manier is er voor iedereen een leuke activiteit bij! Tijdens de strandactiviteiten wordt jullie samenwerking in teamverband op de proef gesteld, terwijl u tijdens een workshop u kwaliteiten kunt tonen tijdens het golfsurfen of een dans- en muziek workshop! Al deze ingrediënten zorgen voor de perfecte Beachdag in Amsterdam voor u en uw collega’s, een dag waar u nog lang over na zult praten.
Vanaf

29,50 p.p.

Rijden in een lelijke eend in de omgeving van Amsterdam

Rijden in een lelijke Eend in Amsterdam

U gaat een dag rijden in een lelijke Eend in de omgeving van Amsterdam!

Met dit leuke authentieke vervoersmiddel gaat u de omgeving van Amsterdam verkennen. Maar niet alleen verkennen, tijdens deze dag staan teambuilding en avontuur centraal. Tijdens de route in de lelijke eend komt u langs verschillende posten waar u een opdracht moet uitvoeren, zoals het blind file parkeren. Degene die alle opdrachten in Amsterdam het beste uitvoert krijgt een passende prijs! De tocht kenmerkt zich door de vele stops onderweg die de autorit extra aantrekkelijk maken. Ook komt u hindernissen zoals een veerpont of een kudde schapen op de weg tegen. Oefeningen met de auto’s, vragenlijsten én klassementsproeven zoals Eendologie of Labyreend  bij lokale bezienswaardigheden zorgen voor de nodige spanning en de punten…
Vanaf

85,00 p.p.

Schotse Highland Games in Amsterdam

Highland Games in Amsterdam

De Schotse Highland Games is een actief evenement van formaat waarbij teamspirit onontbeerlijk is!

De naam van deze teambuilding acitiviteit in Amsterdam is overgevlogen vanuit Schotland. Toen vijanden de Kelten en de Pickten op najaarsjacht gingen, onstonden deze ‘Highland Games’. Tijdens de Highland Games worden u en uw collega’s in teams onderverdeeld om verschillende spel onderdelen uit te voeren. Samen werken aan een mooi teamresultaat, waarbij elementen als kracht, snelheid, souplesse en teamgeest uiteindelijk het eindresultaat bepalen. U zult een gezellige middag in de omgeving van Amsterdam beleven, samen met uw collega’s, waarbij samenwerking centraal staat. Verder kunt u zelf het programma samenstellen, u kunt een keuze maken uit onder andere: hamerslingeren, kogelstoten, touwtrekken en nog veel meer!
Vanaf

32,50 p.p.

Beleef nu zelf The Hangover in Amsterdam

The Hangover in Amsterdam

Wie kent de hilarische film ‘The Hangover’ niet?

Zoeken jullie als bedrijfsuitje of vrijgezellendag een origineel stadsspel ofwel city game in Amsterdam? Speel dan ons spel The Hangover in Amsterdam tijdens een vrijgezellendag of bedrijfsuitje. In dit stads spel word je samen met je collega’s of vrienden in uw eigen kater, een Hangover ondergedompeld. Dit is het type kater waarbij je compleet bent bent vergeten wat er gisteren is gebeurd! Probeer te achterhalen in Amsterdam waar je bent geweest en voer ludieke en hilarische opdrachten uit en hopelijk weten jullie waar jullie vriend is en van wie die baby is…
Vanaf

24,50 p.p.

Flyboarden

Flyboarden in Amsterdam

Ben jij de nieuwe James Bond? Dan is Flyboarden echt wat voor jou!

Deze ervaring moet je hebben! Tijdens de workshop Flyboarden in Amsterdam leer je de verschillende technieken van flyboarden, zoals een draai maken van 360 graden of het duiken als een dolfijn. Misschien denk je voorafgaand aan de Flyboard workshop dat je dit allemaal niet kunt, maar je zult jezelf gaan verbazen! Hou jij er van om nieuwe en vooral stoere gadgets uit te proberen? Dan is Flyboarden echt is voor jouw en je vrienden. Verras je vrienden met deze unieke Experience en je krijgt les in deze nieuwste extreme vorm van watersport Flyboarden . Na een korte en gedegen instructie ga je direct het water op en zul je binnen enkele minuten al voldoende controle hebben en het Flyboarden beheersen. Als een ware superheld vliegen boven en over het water  van boven naar beneden van links naar rechts geweldige duikvluchten maken, een dag om nooit meer te vergeten. Onze sensationele Experience duurt ongeveer 30 min. en bestaat uit twee onderdelen, allereerst een stukje theorie ± 10 min., instructies voor de apparatuur en hoe kun je het best balanceren op het Flyboard. Uiteraard gaat je in het tweede deel de zojuist geleerde theorie meteen in praktijk brengen! 
Vanaf

65,00 p.p.

Quad rijden in Amsterdam

Quad rijden in Amsterdam

Quad rijden is een actieve en sportieve bezigheid!

Met je deelname aan de Quad Experience in Amsterdam beleef je een dag vol met avontuur!
De quads bevinden zich in een bosrijkomgeving. Voordat je echt gaat quad rijden, krijg je eerst uitleg van een instructeur. Deze quad instructeur leert je de fijne kneepjes van de quad, slippen en springen en zal er voor zorgen dat je veilig rijdt maar ook dat je het rijden aandurft! Na afloop kun je onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig napraten over deze onvergetelijke quad dag.

Vanaf

45,00 p.p.

Boer zoekt vrouw

Boer Zoekt Vrouw

Wie kent Boer Zoekt Vrouw niet? Beleef het nu zelf tijdens ons bedrijfsuitje Boer Zoekt Vrouw!

Tijdens ons bedrijfsuitje Boer Zoekt Vrouw wordt uw groep opgedeeld in verschillende teams met ieder een eigen kleur. Vervolgens gaat u samen met uw team de strijd aan met uw collega’s. Wie bereikt als eerst ‘de boerderij’? Tijdens de route naar de boerderij komt u verschillende malen langs punten waar jullie worden geconfronteerd met diverse opdrachten.  Leuke feitjes over het boerenleven en hilarische opdrachten zorgen voor een competitieve maar vooral een gezellig ochtend, middag of avond. Wie van jullie heeft het meeste kennis van het boerenleven en wie kent elkaar het beste? Leer elkaar op een ontspannen en unieke wijze beter kennen en krijg een beter beeld van uw collega’s. Ons bedrijfsuitje Boer Zoekt Vrouw is dan ook goed geschikt als teambuildingsuitje! Bent u een echte teamplayer en komt u samen met uw team als winnaar uit de bus?
Vanaf

27,50 p.p.

Kroegentocht

Kroegentocht in Amsterdam

Een kroegentocht in de gezelligste buurt van Nederland? Ontdek de bekendste kroegen en mooie plekken in onze hoofdstad!

Amsterdam en een kroegentocht? De perfecte combinatie! Onze rasechte Amsterdamse kroegentijgers verzorgen jullie tour langs de meest gezellige kroegen van Amsterdam. Bekende cafés zijn onder ander: Lowietje, Rooie Nelis en Bolle Jan. Tijdens de Kroegentocht in Amsterdam vertellen de gidsen jullie leuke informatie over de verschillende kroegen. En natuurlijk kunnen de borrels niet ontbreken! Onze gezellige kroegentocht in de hoofdstad Amsterdam kan overdag of in de avond worden gehouden. De Amsterdamse sfeer is er van vroeg tot laat te proeven, dus dat lopen jullie zeker niet mis!
Vanaf

12,50 p.p.

Moord dinerspel in Amsterdam

Moord dinerspel

Wie heeft deze moord gepleegd?! Ontdek het tijdens ons moord dinerspel!

Wat vreselijk! Er is een moord gepleegd hier in Amsterdam! Sterker nog, de dader bevindt zich onder de genodigden… Uw eigen CSI-thriller! De zaak zal vandaag tijdens het moord dinerspel worden opgelost! Onder het genot van lekkere drankjes en hapjes zult u helemaal opgaan in dit spannende Moord dinerspel terwijl u in teams probeert op een unieke locatie in Amsterdam -in een goed restaurant- de moordenaar te vinden. Aan het einde van het moord diner komt de waarheid boven water. Wie, waarom en hoe werd het slachtoffer omgebracht?
Vanaf

22,50 p.p.

Ik hou van Holland

Ik hou van Holland dinerspel in Amsterdam

Ik hou van Holland is een uniek uitje met een Hollands tintje in onze hoofdstad Amsterdam?

U kunt nu het populaire televisieprogramma van de zaterdagavond, Ik hou van Holland, zelf beleven in een van de sfeervolle en gezellige horecagelegenheden in hartje Amsterdam! Onder het genot van een borreltje of tijdens het diner wordt uw kennis over ons kikkerlandje op de proef gesteld! Hoe goed bent u tijdens de algemene kennisronde; De Waddeneilanden hoeveel kunt u er opnoemen? Hoeveel authentieke molens telt Nederland? De veelgevreesde spellingsronde mag tijdens Ik hou van Holland dinerspel natuurlijk niet missen.   Test uw kennis van ons prachtige landje nu en gier mee tijdens ons gezellige Ik hou van Holland dinerspel! 
Vanaf

22,50 p.p.

Ontmasker de mol

Ontmasker de mol dinerspel

Ben jij in staat de mol in je team te ontmaskeren? Kies dan voor Ontmasker de Mol als bedrijfsuitje!

Ontmasker de Mol is natuurlijk geïnspireerd op het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’. Speel het Ontmasker de Mol – Borrel- of dinerspel in één van de gezellige en sfeervolle horecagelegenheden van hartje Amsterdam. Uw meest betrouwbare collega’s zijn vandaag stuk voor stuk verdacht… Wie weet als eerste de Mol te ontmaskeren?! Uw meest betrouwbare collega’s of vrienden binnen uw afdeling of groep zijn tijdens dit bedrijfsuitje stuk voor stuk verdacht. Deze avond is niks te voorspellen, of toch wel? Zeker bent u alleen van uw eigen rol vanavond… bent u de Mol vanavond?! Of weet u de Mol te ontmaskeren? Wie van uw collega’s is te vertrouwen en wie houden de boel voor de gek? Ontdek het nu tijdens het Ontmasker de Mol bedrijfsuitje in Amsterdam!! 
Vanaf

22,50 p.p.

Ranking the stars

Ranking the Stars diner spel

Wees gewaarschuwd…, want tijdens het Ranking The Stars diner spel komt iedereen aan de beurt, dus ook jij!

Dacht u nou echt alles van uw collega’s te weten? U heeft het goed mis! Vandaag komt u te weten hoe iedereen écht in elkaar zit tijdens het gezellige en hilarische Ranking the Stars borrel- of dinerspel! Tijdens dit spel worden de meest hilarische en ongegeneerde vragen gesteld aan u en uw collega’s of vrienden. Wie heeft er vroeger een biseksuele periode gehad? Wie heeft de meeste bed partners gehad? Wie werd vroeger het meest uit de klas gestuurd? Na het Ranking The Stars uitje kijkt u heel anders naar uw collega’s of vrienden! Onder het genot van een borreltje of tijdens het diner worden u en uw collega’s op basis van deze vragen door elkaar gerankt. Welke collega heeft u op nummer één staan?!
Vanaf

24,50 p.p.

Crazy 88 walking diner

Crazy 88 diner spel

Tijdens het Crazy 88 Borrel- en diner spel is niets te gek!

 Crazy 88 als bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenuitje? U begint met het voorgerecht in één van de velen restaurants die Amsterdam rijk is, midden in het centrum van de stad. Na het voorgerecht wordt u verdeeld in teams en gaat u de strijd met elkaar aan. Durf uw grenzen te verleggen tijdens het Crazy 88 borrel- en diner spel! Na het voorgerecht gaat u met uw team en een eigen camera (ter controle achteraf) de stad in waar u spannende opdrachten uit gaat voeren. Vervolgens gaat u voor het hoofdgerecht naar een ander restaurant, waarna u weer door gaat met het uitvoeren van de opdrachten. Op tijd komen is wel belangrijk, dus zorg dat u uw dessert bij het laatste restaurant niet mist! Alles bij elkaar zal dit een avond in Amsterdam worden om nooit te vergeten!
Vanaf

49,50 p.p.

Pub Quiz in AMsterdam

Pub Quiz in Amsterdam

Combineer een gezellige borrel met een competitieve strijd tijdens onze Pub Quiz in Amsterdam!

Gezellig in een bar of café in Amsterdam met uw vrienden of collega’s de meest hilarische vragen beantwoorden tijdens onze Pub Quiz in Amsterdam! In verschillende teams krijgt u in verschillende rondes vragen over een de categorieën. Beantwoordt uw team de vraag goed, dan krijgen jullie een punt! Naast het spelen in teams is er nog een ronde waarin u individueel met elkaar de strijd aan gaat! Degene met de meeste punten ontvangt een passende prijs! Kortom, een leuke avond muziek herinneringen ophalen in een gezellige bar of café in Amsterdam, waarvoor u weer even diep in uw geheugen moet graven! De Pub Quiz is geschikt voor elke leeftijd, hij wordt gewoon aangepast op uw wensen! Ook kunt u eventueel zelf een aantal vragen doorgeven die u in de quiz terug wil zien komen, bijvoorbeeld over het bedrijf of de vrienden groep.
Vanaf

25,00 p.p.

Pop Quiz in Amsterdam

Pop Quiz in Amsterdam

Heeft u zin in een hilarische en swingende avond, dan is de Pop Quiz geschikt voor u en uw collega’s of vrienden!

Tijdens de Pop Quiz in Amsterdam herbeleefd u alle highlights van de muziek uit de jaren ‘70, ‘80, ‘90 en ‘10! De avond wordt geleid door onze presentatoren die u in teams verdelen. Elk team krijgt een teamcaptain. De presentatoren zullen vragen stellen over muziek, maar ze zullen u ook uitdagende spellen laten spelen! U zult merken dat er weer fijne herinneringen aan vroeger naar boven zullen komen… Samen met uw vrienden of collega’s beleefd u een super gezellige avond in een restaurant in Amsterdam en speel de Pop Quiz tijdens de borrel of tijdens het diner! Een hilarische avond is gegarandeerd.
Vanaf

24,50 p.p.

mannen tegen vrouwen in Amsterdam

Mannen tegen Vrouwen Stadsspel

Er is geen enkele strijd zo typerend en van alle tijden als de strijd mannen tegen vrouwen!

Deze quiz is hilarisch om te spelen met uw collega’s of met uw vrienden- of vrijgezellen groep in Amsterdam. Tijdens het Stadsspel Mannen tegen Vrouwen komt de waarheid boven tafel. Alle verschillen tussen mannen en vrouwen worden met dit spel besproken. U zult tijdens deze quiz veel herkennen, maar ook ontkennen! Mannen tegen Vrouwen is een grappig spel om te spelen tijdens de borrel of tijdens het diner in een restaurant in Amsterdam, waarbij teamwork en het spel behendig spelen belangrijk zijn. Voorafgaand aan de quiz zullen de spelregels uitgelegd worden. De quiz bestaat uit meerdere rondes. Voor elke ronde zult u zich in moeten leven in het andere geslacht zodat u er met de winst vandoor gaat. Leef u in, verplaats u in de mannen of juist in de vrouwen en win de battle!.
Vanaf

24,50 p.p.

Ranking the stars stadsspel

Ranking the Stars stadsspel

 Hoe beoordeel jij je collega’s, vrienden of teamleden. En hoe beoordelen ze jou? Ontdek het tijdens het Ranking the Stars stadsspel!

Tijdens het Ranking the Stars stadsspel in Amsterdam leert u uw collega’s, vrienden- of vrijgezellengroep op een andere, leuke manier kennen. Misschien weet u wel veel minder over een persoon dan u denkt! Ranking the Stars is een bekende televisie quiz. Bij ons kunt u zelf deze quiz spelen. Het gaat als volgt: Voorafgaand aan het spel worden aan elke deelnemer de meest gekke vragen gesteld. Vervolgens moeten de vragen gekoppeld worden aan de deelnemers. Hilarische momenten en verhalen gegarandeerd tijdens het Ranking the Stars stadsspel! En wat blijkt na afloop van het spel, wist u echt zo veel van uw collega’s of vrienden of heeft u elkaar nu veel beter leren kennen?
Vanaf

24,50 p.p.

Ik hou van Holland stadsspel

Ik hou van Holland stadsspel

Beleef het ‘Oranjegevoel’ met uw collega’s of vrienden tijdens het hilarische Ik hou van Holland stadsspel in Amsterdam!

Zin in een oer-Hollands gezelligheidsuitje met een Hollands tintje in Amsterdam? U kunt nu het populaire televisieprogramma van de zaterdagavond, Ik hou van Holland, zelf beleven in hartje Amsterdam! Wat weet uw team eigenlijk van ons kleine kikkerlandje en Amsterdam? oe goed bent u tijdens de algemene kennisronde; De Waddeneilanden hoeveel kunt u er opnoemen? Hoeveel authentieke molens telt Nederland? De veelgevreesde spellingsronde mag tijdens Ik hou van Holland stadsspel natuurlijk niet missen. Kun je dat ook zingen of spellen? Voer de verschillende opdrachten uit, scoor de meeste punten en win het stadsspel  Test uw kennis van ons prachtige landje nu en gier mee tijdens ons gezellige Ik hou van Holland stadsspel!!
Vanaf

24,50 p.p.

Ontmasker de mol stadsspel

Ontmasker de Mol Stadsspel

Tijdens het Ontmasker de Mol stadsspel in Amsterdam is niemand meer te vertrouwen! Zelfs u niet!

Ontmasker de Mol is natuurlijk geïnspireerd op het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’. Vandaag speelt u dit ludieke Ontmasker de Mol stadsspel vol adrenaline en sensatie in Amsterdam. Zelfs uw meest betrouwbare collega’s zijn vandaag niet meer te vertrouwen! Wie is de grote saboteur in het spel? Wie weet als eerste de Mol te ontmaskeren?! Uw meest betrouwbare collega’s of vrienden binnen uw afdeling of groep zijn tijdens dit bedrijfsuitje stuk voor stuk verdacht. Tijdens het Ontmasker de Mol stadsspel is niks te voorspellen, of toch wel? Zeker bent u alleen van uw eigen rol deze dag… bent u de Mol?! Of weet u de Mol te ontmaskeren? Wie van uw collega’s kan u vertrouwen en wie houdt de boel voor de gek? Ontdek het nu tijdens het Ontmasker de Mol stadsspel in Amsterdam!! 
Vanaf

22,50 p.p.

Gooische Vrouwen Stadsspel

Gooische Vrouwen Stadsspel

Bij het Gooische Vrouwen Stadsspel is niets te gek! Veel geld, glamour en luxe!

Bent u een vrouw die gek is op luxe, winkelen en wel van een drankje op zijn tijd houdt? Dan hebben wij een passend spel voor u en uw vriendinnen! Dit Gooische Vrouwen Stadsspel in Amsterdam is, net zoals de levens van de dames in de gelijknamige film, helemaal over de top! Leef uzelf voor één dag in de personages in en voer echte ‘Gooische’ opdrachten uit: U ontvangt van ons een opdrachtenboekje en hulpmiddelen om de opdrachten uit te voeren ergens in Amsterdam. Bij elke opdracht is er een personage uit de film gekoppeld. Voorbeeld van een opdracht is het opmaken van één van uw vriendinnen of uzelf als een echte Gooische Vrouw die niet vies is van wat botox hier en daar. Oftewel een dag waarin heel veel glamour en plezier gegarandeerd is! Achteraangaande aan de workshop zult u het beeldmateriaal van deze onvergetelijke dag mee naar huis krijgen, zodat u nog lang kunt nagenieten van ons Gooische Vrouwen Stadsspel!
Vanaf

24,50 p.p.

Swipe Out

Swipe Out Amsterdam

Swipe Out is een bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenweekend met sportieve actie op een waanzinnige hindernisbaan!

De Swipe Out in Amsterdam staat in het teken van een uitdagend parcours waarbij het gebruik van uw eigen spierkracht belangrijk is! Swipe Out is een variant op het bekende tv-programma ‘Wipe Out’ en is geschikt voor jong- en oud, als teambuilding uitje voor u en uw collega’s of vriendengroep. Gezonde concurrentie is nooit verkeerd en uw leert elkaar kennen in niet-dagelijkse maar zeer uitdagende situaties, op onze mooie locatie bij Amsterdam. Niks is verplicht, maar elkaar aanmoedigen is ook belangrijk voor de teamspirit!

Wanneer u durft om aan dit uitje te deelnemen zult u grote hindernissen moeten overwinnen waarbij er een grote kans is dat u zult vallen. Hilarische momenten komen dus zeker aan bod! Het programma is voor jong en oud, dus ideaal voor uw eigen bedrijfsuitje of vriendenuitje in Amsterdam!

Vanaf

55,00 p.p.

Directeur Ontvoerd Stadsspel

Directeur Ontvoerd Stadsspel

Directeur Ontvoerd Stadsspel, uw eigen unieke ontvoeringszaak op maat gemaakt!

Gewoon een dag zoals alle andere, tenminste, dat denkt u… Er wordt een schokkende videoboodschap bezorgd, die vooraf met de directeur is opgenomen. De directeur is ontvoerd in de stad! Deze moet vrijgekocht worden door het verzamelen van losgeld. Hierbij spelen samenwerking met uw collega’s en stressbestendigheid een grote rol.

Tijdens ons Directeur Ontvoerd Stadsspel krijgt iedereen een team toegewezen. Vervolgens gaan de teams los van elkaar de stad Amsterdam verkennen, op zoek naar punten. De punten kunnen binnengehaald worden door bijvoorbeeld op zoek te gaan naar geheime aanwijzingen of het kraken van een kluis. Hiernaast worden er nog veel meer programma opties aangeboden, zodat u uw eigen unieke Directuer Ontvoerd Stadssspel kan samenstellen! Als het spel is gespeeld, volgt er een met het winnende team een onderhandelingsproces met de ontvoerders om de directeur vrij te kopen. Daarna wordt er gezellig ergens in Amsterdam wat gedronken, als het goed is samen met de directeur!

Vanaf

47,50 p.p.

crazy 88 stadsspel

Crazy 88 Stadsspel

Crazy 88 Stadsspel, een doldwaze vrijgezellendag of bedrijfsuitje die bij iedereen lang in het geheugen gegrift zal staan!

Het Crazy 88 Stadsspel in Amsterdam staat in het teken van grappige opdrachten die telefonisch worden doorgegeven en in een bepaalde tijd volbracht moeten worden. Elk team wordt met een digitale foto- en videocamera de stad ingestuurd om de 15 opdrachten uit te voeren. Het is de uitdaging dat u de komische en gekke opdrachten van dit spel zo snel mogelijk uitvoert en vastlegd op foto en/of video als bewijsmateriaal. Hoe gekker de uitvoering, hoe meer punten u ontvangt!

Wie durft er het meest en kennen geen schaamte tijdens de opdrachten? Hoe gekker, hoe beter, hoe meer punten. Het team met de meeste punten wordt de winnaar. Aan het einde krijgt iedereen de DVD mee van de onvergetelijke dag in Amsterdam om het jaren later allemaal nog eens te beleven! 

Vanaf

24,50 p.p.

workshop naaktmodel tekenen

Workshop Naaktmodel Tekenen

Ontdek tijdens onze hilarische Workshop Naaktmodel Tekenen wie van de groep het meest artistieke talent heeft!

 Bereid u alvast voor op een kunstzinnig en vooral hilarische workshop. De Workshop Naaktmodel Tekenen is een originele workshop in Amsterdam die iedereen nog lang zal herinneren! Bij binnenkomst is een fraai stilleven geëtaleerd. De rust in het Amsterdamse atelier is echter verdwenen wanneer ons naaktmodel tevoorschijn komt! Verbaas uzelf over uw eigen creativiteit tijdens deze gezellige en hilarische workshop Naaktmodel tekenen in Amsterdam waarin u zult leren hoe u met  houtskool een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel tekent. Deze workshop is zeer populair vrijgezellendag programma. Het is een originele manier om de bruidegom of bruid een onverwachte en voornamelijk onvergetelijke middag te bezorgen. Kortom, deze workshop staat garant voor een plezierige middag vol artistieke inspiratie. 
Vanaf

35,00 p.p.

Smartlappen Workshop

De Smartlappen Workshop is verreweg het gezelligste uitje in Amsterdam!

Heeft u zin in vooral een heel gezellig bedrijfsuitje in Amsterdam? Dan is de Smartlappen workshop in Amsterdam de meest toepasselijke en aller leukste optie! Tijdens de Smartlappen Workshop laat onze Mokumse accordeonist u zien hoe u een aardig nootje kan meelallen met de meest bekende en leukste smartlappen! Maar wat nou als ik de teksten niet ken?! Geen probleem, er zijn teksten aanwezig zodat u naar hartelust mee kunt zingen! Van liefdesliederen tot tranentrekkers, alles komt aan bod tijdens onze Smartlappen Workshop!

U kunt er zelfs voor kiezen om als afsluiter een CD op te nemen als aandenken, hoe leuk is dat?! Onze Smartlappen Workshop in Amsterdam is voor iedereen, of u nu wel of geen zangtalent heeft!

Vanaf

17,50 p.p.

cocktail workshop

Cocktail Workshop

Cocktail Workshop, Shaken not Stirred

Houdt u wel van een heerlijke, met liefde gemaakte cocktail op z’n tijd maar wilt u ook graag te weten komen hoe u zelf nou zo’n lekkere cocktail kunt bereiden? Kies dan voor onze Cocktail Workshop, samen met uw vriend(inn)en of collega’s genieten in Amsterdam! Wij hebben professionele bartenders ingeschakeld die u in 2 uur tijd op een mooie locatie ergens in Amsterdam, leren om met de beste ingrediënten de heerlijkste cocktails te maken. Elke persoon krijgt de mogelijkheid om ongeveer 3 verschillende cocktails te maken.  Ook leren deze bartenders u tijdens de Cocktail workshop en één en ander bij over het vak en houden we een competitie wie de lekkertse cocktail gaat maken.
Vanaf

27,50 p.p.

dirty dancing workshop

Dirty Dancing Workshop

Tijdens onze spetterende Dirty Dancing Workshop leert u dansen als in de film!

Dirty Dancing, de film gespeeld door Jennifer Grey en Patrick Swayze en Jennifer Grey is bij u en uw vrienden of collega’s wel bekend. Maar hoe zit het met de danspasjes, kent u deze ook? Na onze Dirty Dancing Workshop danst u de sterren van de hemel! Altijd al willen dansen zoals Frances Houseman in de zomer van 1963? Deze zomervakantie veranderde haar leven. Ze was met haar familie op vakantie en verveeld ging ze ronddwalen over het vakantiepark. Tijdens één van die wandelingen ontdekte ze de afterparty’s van het personeel van het park, wat tot broeierige dans avonden leidde! Herleef nu zelf de zomer van 1963 tijdens onze Dirty Dancing Workshop in Amsterdam en leer jezelf de swingende dans moves aan!

Vanaf

25,00 p.p.

Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

Maak samen met al je collega´s of vrienden een videoclip tijdens onze Lipdub Workshop in Amsterdam!

Lipdub, de term komt u vast wel bekend voor maar weet u ook waar het voor staat? Tijdens onze Lipdub Workshop in Amsterdam komt u hier al dansend achter! Een lipdub is een muziekvideo waarbij een groep collega’s of vrienden gedurende de clip mee playbacken. Een lipdub kan gemaakt worden door een grote of kleine groep personen op verschillende locaties, het ligt er aan hoe groot uw bedrijf of vrienden groep is! Voorafgaand aan het maken van de Lipdub krijgt u eerst met elkaar de tijd om te brainstormen. Alle verschillende locaties waarin steeds andere personen te zien zijn worden op het einde aan elkaar geplakt. Door middel van een lipdub kan u promotie maken voor uw bedrijf, maar u kunt de video natuurlijk ook gewoon voor jullie plezier opnemen! Welke boodschap de libdup ook heeft, tijdens de opnamen is plezier gegarandeerd!
Vanaf

29,50 p.p.

Sushi Workshop

Altijd al een keer zelf sushi willen maken? Dan is onze Sushi Workshop een echte aanrader!

Binnenkort een bedrijfsuitje, vrijgezellendag of een gewoon een dag weg met vrienden? Wat dacht je van een gezellige Sushi Workshop in Amsterdam! De term ‘sushi’ wat staat voor kleine Japanse gerechten, is tegenwoordig erg populair. Houdt u ook zo van sushi? En wilt u deze klassieke, lekkere hapjes graag zelf leren maken? Kies dan voor onze Sushi Workshop en maak uw eigen maki rolletjes! Natuurlijk kunt u tijdens de workshop genieten van uw eigen creaties, en dat allemaal terwijl u over de heerlijke sushi uit de Japanse keuken leert!

 

Vanaf

39,50 p.p.

Bob Ross Workshop

Leer tijdens de Bob Ross Workshop hoe de legendarische Amerikaanse televisieschilder de mooiste landschappen schilderde!

Ervaar nu zelf ‘the joy of painting’ tijdens deze creatieve en gezellige Bob Ross workshop in ons atelier in Amsterdam! Een echte kunstenaar leert u schilderen en geeft instructies indien nodig, om uiteindelijk tot een prachtig resultaat te komen waar u trots op zult zijn. Aan het einde van de Bob Ross workshop hebben de deelnemers een verbluffend eindresultaat op doek neergezet. U zult verstelt staan van het resultaat! De schilderijen worden achteraf in een pizzadoos mee naar huis (of naar het kantoor) genomen. Een mooie herinnering aan een gezellige dag in hartje Amsterdam!
Vanaf

29,50 p.p.

improvisatie workshop

Improvisatie Workshop

Onze Improvisatie Workshop is grensverleggend, vol vermaak en ultieme teambuilding!

Tijdens de Improvisatie Workshop in Amsterdam worden werk en plezier hebben gecombineerd. De workshop is gericht op communiceren en samenwerken. U en uw collega’s leren tijdens de Improvisatie Workshop onder leiding van een instructeur jullie grenzen te verleggen en fouten durven maken. De workshop is niet alleen maar serieus, u zult ook veel plezier met elkaar hebben. Er gebeuren onverwachte dingen omdat niks van te voren is vastgesteld en waardoor u moet improviseren. Deze situaties kunnen ook in ‘real life’ tijdens de werkuren voorkomen, dus u bent alvast voorbereid! In de Improvisatie Workshop in Amsterdam komen de volgende thema’s aan bod: uw grenzen verleggen, vermaak en teambuilding met uw collega’s!
Vanaf

32,50 p.p.

Djembé Workshop

Onze muzikale Djembé Workshop is een perfecte combinatie tussen teambuilding & fun. Een ideale manier om collega’s op een leuke manier dichter bij elkaar te krijgen!

De Djembe Workshop in Amsterdam begint eventueel met een welkomstdrankje en heerlijke hapjes, om de avond goed te beginnen na een lange werkdag. Na ongeveer één uur start de begeleider met de uitleg over het bespelen van de djembé, waarna u na een tijdje zelfstandig aan de slag kunt. Samen met uw collega’s of vrienden leert u de technieken van het trommelen op een echte Afrikaanse djembé.
Het is mogelijk om een heerlijk 3-gangen diner extra bij te boeken. Onze Djembé Workshop in Amsterdam is exclusief consumpties.
Vanaf

25,00 p.p.

Salsa Workshop

Salsa Workshop

Tropische klanken tijdens ons meest swingende en vrolijkste bedrijfsuitje of vrijgezellendag in Amsterdam, de Salsa Workshop!

Houdt u van bewegen op sensuele, populaire muziek? Dan is de Salsa dans Workshop in Amsterdam echt iets voor u. Geen nood als u nog nooit op dit muziekgenre gedanst heeft, onze Salsa Workshop in Amsterdam is geschikt voor beginners tot gevorderen. Een professioneel dansdocent leert u, samen met uw danspartner, op een rustig tempo kennismaken met de salsa dans! De Salsa Workshop wordt zowel in dansstudio’s als op een door u te kiezen locatie in Amsterdam uitgevoerd. Bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellendag of gewoon met vrienden, onze Salsa Workshop is geschikt voor ieder gezelschap!
Vanaf

29,50 p.p.

workshop verf gooien

Workshop Verf Gooien

Een spetterende ervaring tijdens onze Workshop Verf Gooien!

Tijdens de workshop Verf gooien in Amsterdam, ook wel ‘action painting’, genoemd kunt u zich 2 uur lang helemaal uitleven op een wit schildersdoek. U hoeft zich niet aan regels te houden, maar in deze vorm van schilderen zit wel een techniek verscholen Deze techniek leert u tijdens de workshop Verf Gooien aan. U heeft de keuze om individueel of samen met uw collega’s of vriendengroep een doek te beschilderen met verf, als herinnering van een uniek uitje in Amsterdam! Het resultaat zal u verbazen want deze is altijd verrassend! Kortom, de Workshop Verf Gooien is een spetterende en leuke ervaring!! 
Vanaf

29,50 p.p.

Graffiti Workshop

Graffiti Workshop

Grijp een spuitbus tijdens onze Graffiti Workshop en maak de meest hippe kunstige creaties!

Bent u creatief en wilt u deelnemen aan een unieke workshop die helemaal hip is? Wij bieden de Graffiti workshop in Amsterdam aan, die hip én uniek is! Voorafgaand krijgt u vanzelfsprekend alle nodige informatie over hoe u te werk moet gaan. Daarnaast is samenwerking gedurende de Graffiti workshop erg belangrijk, omdat u als groep aan één thema, logo of aan een slogan werkt. Deze Graffiti workshop wordt zowel binnen als buiten in Amsterdam aangeboden. Beschermende accessoires, kleding en schoenen zijn inclusief.
Vanaf

39,50 p.p.

Roofvogel Workshop

Roofvogel Workshop

Maak tijdens onze Roofvogel Workshop kennis met het valkerij Ambacht!

De Roofvogel Workshop in Amsterdam is de ultieme combinatie van een Roofvogel show in combinatie met heerlijk dineren! Bij aankomst krijgen u en uw collega’s of vrienden een glaasje bubbels en een hapje. Daarop aansluitend volgt de show en zult u zelf ook uitgedaagd worden om een onderdeel hiervan te worden! De valkerij is een oude ambacht die uw aandacht tijdens deze mooie show zeker verdient! Leer het loer draaien en leg voor het eerst een echte valkeniersknoop! Eenmaal de technieken van het valkerij geoefend dan komt u oog in oog met onze roofvogels. Voel hoe de machtige klauwen zich ontspannen op uw valkeniershandschoen! Een unieke belevenis voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenweekend! Deze Roofvogel Workshop in Amsterdam is inclusief koffie/thee, bier/wijn en fris.
Vanaf

100,00 p.p.

Humor Workshop

Lachen, gieren en brullen tijdens onze Humor Workshop!

De Humor Workshop is een interactieve workshop in Amsterdam waarbij u uw creativiteit leert vergroten en zelfspot en leedvermaak leert toe te passen. Samen met uw collega’s ontvangt u tips om het werkplezier te vergroten door middel van humor. Dankzij humor zal de samenwerking tijdens de werkuren verbeterd en versterkt worden. Daarnaast leert u uw collega’s op een andere, leuke manier kennen! U krijgt weer (meer) plezier in uw dagelijkse werkzaamheden! Tijdens de Humor Workshop zal er ook een spel gespeeld worden. De creatiefste persoon krijgt een origineel cadeau!
Vanaf

42,50 p.p.

Wijnproeverij in Amterdam

Wijnproeverij

Bourgondische genieten tijdens onze Wijnproeverij in Amsterdam!

Houdt u van een wijntje op zijn tijd maar bent u ook wel heel erg benieuwd naar de verhalen achter een fles wijn en wilt u graag de verschillende wijn soorten en -smaken kunnen vergelijken tijdens een wijnproeverij? En wat is nou leuker dan deze verhalen te horen onder het genot van een hapje en een drankje in hartje Amsterdam? Tijdens de wijnproeverij krijgt u uitleg over 4, 6 of 8 soorten wijnen uit verschillende streken. Vervolgens mag u onbeperkt(!) op u gemak alle wijnen proeven die er zijn onder het genot van delicatessen zoals heerlijk brood en kaassoorten. Deze hapjes zijn inclusief! Een onvergetelijke, ontspannende wijnproeverij in Amsterdam waar u nog lang over na zult praten.
Vanaf

24,50 p.p.

Tapas Workshop

Een liefhebber van de Spaanse keuken? Volg dan onze Tapas Workshop in Amsterdam!

Tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellendag of met vrienden Tapas maken kan nu ook in Amsterdam! Dat kon al op verschillende plekken, maar tijdens onze Tapas Workshop gaat u leren je eigen tapas te maken! Een professionele kok leert u en uw vrienden of collega’s de typisch Spaanse hapjes bereiden. Vis, vlees en vegetarisch, u gaat alles uit proberen! Wat u precies gaat maken is nog een geheim, maar geloof ons dat u zult genieten! Als de hapjes klaar zijn gaat u deze natuurlijk met elkaar proeven en wie weet komt u na onze Tapas Workshop in Amsterdam met heerlijke, nieuwe recepten thuis!
Vanaf

59,50 p.p.

kaasproeverij in Amsterdam

Kaasproeverij

Een heerlijke kaasproeverij onder het genot van een bijpassend glaasje wijn!

Gedurende onze Kaasproeverij workshop in hartje Amsterdam krijgt u verschillende kaassoorten voorgeschoteld. Er komen tijdens de kaasproeverij  zes verschillende kazen aan bod in combinatie met glazen rode wijn, witte wijn en port. U leert de verschillende kazen op de juiste manier proeven. Elke kaas heeft een unieke smaak, maar u krijgt nog veel meer nuttige informatie van een professionele kaasproever. In het centrum van Amsterdam, onder het genot van een glaasje wijn die past bij de smaken van de kaas kunt u zelf bijhouden welke kaassoort u het lekkerst vindt. Na afloop van de Kaasproeverij in Amsterdam ontvangt u een origineel certificaat.
Vanaf

17,50 p.p.

Bonbons Workshop

Bonbons Workshop

Ervaar het ultieme geluksgevoel tijdens onze chocolade overgoten Bonbons Workshop in Amsterdam!

Chocolade bevat een stofje genaamd Theobromine dat een sterk effect heeft op onze geluksgevoelens! Tijdens onze Bonbons workshop gaat u op een gezellige locatie in Amsterdam aan de slag met het maken van uw eigen, heerlijke bonbons, waarbij zowel uw favoriete smaak- als de vulling helemaal zelf mag bepalen. Voorafgaand aan de workshop krijgt u informatie over de chocolade smaken en de geschiedenis hiervan. U leert dus ook nog eens iets! Vanzelfsprekend kunt u uw overheerlijke, zelfgemaakte bonbons (2 dozen) na afloop van de Bonbons workshop vanuit Amsterdam weer mee naar huis nemen.
Vanaf

37,50 p.p.

Workshop Goochelen

Poker Workshop

Beschikt u over een ijzige pokerface? Test het tijdens onze Poker Workshop!

Wie is tijdens uw bedrijfsuijte, vrijgezellendag of vriendenuitje de echte strateeg? Ontdek het tijdens een Poker Workshop in Amsterdam. Poker is een bekend en populair spel wat ook steeds vaker op de televisie uitgezonden wordt. Komen begrippen als callen, folden en raisen u nog niet bekend voor? Geen nood! Tijdens onze Poker Workshop in Amsterdam leert een professionele pokerdocent u gedurende 2 uur de technieken van het pokeren! Daarna mag u natuurlijk uw geleerde kennis toepassen in de praktijk! Een leuke, leerzame en gezellige Poker Workshop in Amsterdam!
Vanaf

29,50 p.p.

Kook Workshop in Amsterdam

Kook Workshop

Onze Kook Workshop is het meest culinaire bedrijfsuitje in Amsterdam!

Heeft u passie voor koken en wilt u deze passie combineren met uw bedrijfsuitje? Dan raden wij uiteraard een Kook workshop aan! Gezamenlijk koken, gezamenlijk eten, maar ook leert u tijdens onze Kook Workshop alles over kookculturen, producten, presentatie en diverse bereidingswijzen: lekker en leerzaam! Een enthousiaste kok zult u tijdens deze lekkere en verrassende workshop alle fijne kneepjes van het vak leren. Voor de drankjes tijdens de workshop en de maaltijd staat een gastvrouw of heer garant. Bent u de nieuwe Masterchef of Topchef, ontdek het tijdens uw bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenuitje met onze Kook Workshop in Amsterdam!  
Vanaf

55,00 p.p.

Borrelboot Amsterdam

Borrelboot Amsterdam

Borrelboot Amsterdam is een onvergetelijke vaartocht door de grachten van de hoofdstad!

Aan boord van de Borrelboot Amsterdam gaat u gedurende anderhalf uur varen door de prachtige grachten van Amsterdam. De Borrelboot Amsterdam is geheel verzorgd inclusief Hollandse Bar (bier, wijn en fris)!  Drankjes zijn inclusief en onbeperkt te bestellen tijdens de1,5 uur durende rondvaart op de borrelboot Amsterdam. Onder genot van een heerlijk drankje geniet u van onze prachtige hoofdstad.  We varen onder andere langs imponerende monumenten met pittoreske gevels, Het VOC-schip, het Anne Frankhuis, de Wallen, Jordaan, de Amsterdamse haven en de Zevenbogen-bruggengracht. Op deze manier heeft u de stad nooit eerder gezien! Onbeperkt pimpelen aan de Hollandse bar en optimaal genieten van het uitzicht en de sfeer aan boord, dat is onze Borrelboot Amsterdam!
Vanaf

34,50 p.p.